|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet uspavanje
6.1.2006 11:18:44   
Maša
zanima me ali je katera zacela s Pentleyevo metodo po 6. mesecu. Namrec nasa princeska je do sedaj vedno zaspala ali na prsih ali z nosenjem v rokah,....pa saj meni to ni problem, ampak "kmalu" jo bo varovala babica in njena hrbtenica tega napora ne bo zmogla zato bi jo rada navadila da zaspi v postelji,...pa ni treba sama, lahko tudi tako da nekdo lezi ob njej..meni osebno se to ne zdi nic odvec, ampak po nekaj poskusih se mi tudi to zdi nemogoce......ali mi bo uspelo? kje naj se lotim?

hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet uspavanje
6.1.2006 12:58:48   
rainbow
Naša je stara krepkih 9 mesecev, Pantleyeva metoda, verjetno misliš odstavljanja od zize, pri nas NE delujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponoči se zbuja tudi na uro in pol, samo dojka deluje kot uspavalno sredstvo, podnevi pa tudi zaspi, če jo kdo drug uspava, seveda z nošenjem ali vsaj v naročju.

Sem enostavno brez drugih idej, kot pa da ali na trd način, torej z jokom, odstavljamo, vsaj zvečer se bova potrudila, da mi ne zaspi na zizi, drugače pa preostane, da jo pač še dalje uspavam na star način.
Morda najprej podnevi poskušat kako drugače uspavat, to bom jaz zdaj prakticirala; žal naša noče dude in tudi ninice nima.

uspešno!

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet uspavanje
6.1.2006 14:28:36   
Maša
o boga....ce najdem resitev se ti javim

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet uspavanje
6.1.2006 16:28:49   
tehnofil
Naš Vid je tako kot pišete za svoje. Star je 7 mesecev. Zaspi samo pri mamici, na ciziki in prej ga mora očka 5 minut nositi, tako da je siguren da sva oba doma. Včasih to ne pomaga, pa je potrebno počakati da ordinira po postelji, nato zopet 5 minut nošenja in pristanek na ciziki. In potem nekako po krajšem zvijanju zaspi.
O, ja, spi pri nama v postelji in se celo noč TIŠČIMO. Čim tiščanje popusti se zbudi. V posteljico ga več ne nosiva, saj ja v času dajanja v posteljico postal razdražljiv čez dan in med spanjem ker stalno kontrolira, da ni slučajno sam.user posted image user posted image user posted image user posted image
Čez dan nič ne naredimo, ker mora stalno biti prisoten povsod. Rajši ne spi cel dan, kot da bi spal sam. Če zaspi in se sam zbudi joka kot nevem kaj ker je užaljen, da je sam spal. Sedaj je pogruntal, da če zaspi v vozičku smo vedno zraven in je to olajšanje za čez dan.
Tako - dobro smo ga scrkljali in tudi ti ga imaš dobro scrkljano ampak kaj naj sosedovega crkljamo.
Bojimo se kako bo, ko pride na vrsto varstvo pri babici in vrtec ampak to bomo reševali takrat. Sedaj je tako zadovoljen in tako uživa, da mu nočemo kratiti užitka.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, pa še to. user posted image Še nihče ni pogruntal kako otroka navaditi ampak se je že moral navaditi.user posted image
Vse to ti pišem zato, da veš da ni samo tvoja takšna. Zelo zelo redki so pri katerih otrok ne zaspi na rokah in na ciziki. Kakšen je pa njihov socialni in čustveni razvoj  pa ostane vprašanje.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet uspavanje
7.1.2006 9:21:31   
AR
Tehnofil glede zadjega stavka o socialnem in čustvenem razvoju se pa ne morem strinjati s tabo. Pri nas pupo daje večinoma spat ati in pri njemu se ne uspava na zizi?!?!. Skupaj jo skopava (umijeva), spraviva v pižamco, pri meni na zizi se naje, pri atiju pa kupčka podere in on jo da v posteljo in ji navije uspavanko. Jaz se tisti čas že tuširam. Stara je 2 meseca in tako je že od prvega dne. Vztrajava, da gre zvečer v posteljo sita, ampak budna.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet uspavanje
7.1.2006 10:03:32   
Anonimen
AR user posted image  sem vesela, da imate tak red...ti zna tole prav pridet!

Kar se pa tiče crkljanja, se popolnoma strinjam; koga pa naj, valda, da svojega, ne pa sosedovega.
Ampak se mi zdi, da se premalokrat zavedamo, da bomo šle prej kot slej v službo. Men se kar srce trga, ko pomislim, kako bo. A bo moji mami uspelo Gašperja uspavat tako kot meni? Palček ima že zdaj 9kil, mene hrbet boli, kaj bo šele pol? Moja mama je sicer mladostna, ampak...hmmm
Včasih moramo kar malo vztrajat. Al kaj user posted image

(odgovor članu AR)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet uspavanje
7.1.2006 23:03:32   
sabini
Moj Matic je star 8 mesecev in spi pri nama v postlji redkokdaj spi v svoji postlci. Uspavava ga pa tako da se stisne k meni ali pa očiju in boža obraz cuka laske in zaspi z dudo, ker se ne dojimo že od 3, meseca tako da brez naju ne zaspi. Tudi čez dan mora eden od naju ležat zraven da se stisne. Kaj čmo vsak po svoje no trenutno spi v posteljici je pa zaspal ob 20h in sem ležala zraven da se je stisnil potem sem ga pa prestavila v njegovo posteljico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?