zaspanka -> RE: Ali se na NS že vidi... (6.1.2006 21:59:07)
|
pa še moja zgodba... na NS v porodnišnici (imajo baje zelo dober UZ) mi je Pušenjak rekel, da je 90 % da bo punčka. in to zelo prepričljivo. to je bilo mislim da v 12 2/7. in potem sem ga jaz hitro vprašala, če ni tako, da punčka lahko kasneje postane še fantek, obratno pa je zelo malo verjetno in mi je potrdil, da sem zelo podkovana glede tega. to pa zato, ker si res neskončno želim fantka. in nato 2 dni kasneje pri moji ginekologinji zopet UZ in to tak, da se sama vsakič znova začudim, kako lahko iz tiste boge mašine sploh kaj prebere. in ko sem ji rekla, da mi je pušenjak napovedal punčko je rekla, ja kaj mu pa je (pa ga ma drugače res rada) in je rekla, da bo fantek. in potem pred 3 dnevi (16 2/7) grem v italiji, kjer sem trenutno pri možu, na UZ. to mašino sem pa res kar gledala! noro dobra, vidi se kako se otročičku pretaka kri po telesu in loči vensko od arterijske krvi! skratka hudo! in mi ginekolog najprej prvo sekundo reče, da bo punčka. in jaz čisto prebledim, ker sem vedela, da ne more tega videt že prvo sekundo. pa je rekel, da to zato kr ima prazno glavo. ja ha ha ha... potem mi je pa skoraj eno uro delal UZ in bil 100% da je fantek. pogledali smo tudi, kako je njegov lulček prekrvavljen in je bilo vse rdeče. joj sem se razpisala... hotela sem samo povedat, da je možno, da se že takrat vidi in da pa ni 100%, čeprav sta tako pušenjak kot moja ginekologinja trdila vsak svoje v 13t. pozdravček vsem
|
|
|
|