|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napravljanje in jok
6.1.2006 7:18:05   
CIPRESA
A so pri vas tudi take borbe kot pri nas z tem napravljanjem???? Pri nas tja do jopice ali pulovarčka še gre ko pa začnemo bundico dajat gor in kapo ali kombinezon je pa konec...gospodič plane v histerični jok in tudi po napravljanju ko je že zunaj se revež ne pomiri.
Potem se kaj hitro naveliča enega prostora in če smo dalj časa v njem je že spet jok pa se razmetavamo in tarnamo. Na koncu pa še s spanjem spet jok, jok in jok predno zaspimo da me je bilo včeraj kar groza ko smo bili na obisku pri tašči so me vsi pisano gledali kako da ga jaz (mamica) ne morem pomiriti.
A se še kje to dogaja a sem samo jaz slaba mama in kaj delam narobe???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 8:36:27   
Tiamo
hehehe, pri nas je bilo isto. Demi je norela k sem jo oblačila, sem bila jaz čist prešvicana. Zdaj kakšen mesec se je pa udala v usodo, da tudi če joka se bo vseeno oblekla, ji pa ponavadi pojem zdravem in govorim kako je lepa in pametna. Za druge se ne sekiraj, dobra mama si, Demi je tudi tečna in histerično joka, ko smo kje na obisku....zdaj sva bile na plavanju na Difu in je edina jokala in to ful naglas, pa se nisem sekirala, pela sem ji najino pesmico in se je pomirila. Tudi pri zdravniku so me čudno gledali k je jokala, pa sem si rekla, če vas moti je izhod na levo. Ne sekiraj se, k bo še slabš... Edino k je čas za spanje, pa res nikoli ne joka, zaspi k top... Nič ne delaš narobe, tok je star, da ti hoče uvesti svoj prav, ne se pustit....mami sej bo....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 9:22:21   
zoya24
Naš tudi čisto histerijo dobi ko ga oblačim. Bundica še nekako gre, kombinezon je že huda kriza, da o kapi sploh ne govorimo. Mogoče je zdaj kakšnih 14 dni bolje, mu zraven pojem, govorim....ampak tko na glas, da pomoje sosedje mislijo, da sem utrgano. Joka pred spanjem zvečer pa k sreči ne poznamo, zaspi takoj, al pa se še mal pogovarja. Zna pa pojokat podnevi, ko gre spat. Kar se pa obiskov tiče pa sploh ne bi, ker ko kam gremo, ga sploh ne prepoznam, jok je na obiskih stalen spremljevalec, sploh če ga poskušam na obiskih uspavat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 11:43:27   
pety78
Uf, sem si oddahnila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je pa že jopica kriza. O kombinezonu raje ne bi. user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj je prav kričal zraven, ko smo se spravljali k zdravniku. Za nazaj domov je pa jopica kar v nahrbtniku ostala. Upam, da mine. user posted image
Strah me je edino, da bo dobil odpor do oblačenja in da bo vedno panika. A se je pri vas nehalo?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 11:48:49   
Anonimen
Dej no!!kakšna slaba mama.Slaba bi bila.če ga ne bi toplo oblekla,pa ven peljela,pa mu nudila vseuser posted image
Na živce mu gre,revežu,da ga spreminjaš v robotauser posted image Stolko garderobe na sebi se še premikat ne morejo revčki.Počakajmo,da bo spet toplo,pol pa Svoboda!!!!Miganje!!!pa nič jokanja,ker ne bo razloga,ker ne bo vlačenja cunj naje.
Počakaj,da zraste,pol boš pa ti jokalauser posted image Pozimi boš navlekla gor vso garderobo
se dodobra spotila zraven in,ko bosta zaključila ti bo rekel:Mami lulatuser posted image user posted image
Pa bosta zečela vso proceduro znova.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 12:29:51   
CIPRESA
O Neva si me pa nasmejala....saj vem da jim je grozno da so tolk napravljeni samo včasih si pa res ne morem kaj ko gledam druge brez problemov v trgovini pa prio zdravniku naš pa tuli in cvili pa joka kot bi ga s kože dajala...takrat pa še sama ratam čist fertik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 12:30:31   
Udb
Pri nas je isto - oblačenje in slačenje - prava muka. Na srečo je po opravljeni proceduri hitro pomirjen, še posebno če greva ven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 12:35:11   
morskadeklica
Moja tudi čisto podivja, ko samo zagleda kapo, bundo ali pajaca. Tudi pri previjanju se borbam z njo vsak dan. Premetava se, joka (histerično), brca, maha z rokami.... Saj če dobro pomislim, meni tudi ne bi bilo všeč, če bi me kdo tlačil v kakšnega debelega pajaca. Je pa res, da se tudi takoj, ko sva zunaj, pomiri.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 12:47:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

O Neva si me pa nasmejala....saj vem da jim je grozno da so tolk napravljeni samo včasih si pa res ne morem kaj ko gledam druge brez problemov v trgovini pa prio zdravniku naš pa tuli in cvili pa joka kot bi ga s kože dajala...takrat pa še sama ratam čist fertik.


Niso vsi iz istega testa!
Je pa veliko takih,kot je tvoj.Kar naprej neki protestirajo.Kaj misliš,ko
bodo zrasli,ali bodo politiki ali pa sindikalistiuser posted image če se že uvajajo v protesteuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 16:39:50   
tehnofil
Kot bi opisovali našega 7mesečnega Vida - vendar je ena razlika. Ko ga oblači mamica joka bolj kot, ko ga oblači očka. Je že zdavnaj spoznal razliko, čeprav še vedno včasih poskuša.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 19:01:28   
Grascakinja
Ja, isti šmorn mamo tudi mi. Kombinezon pa kapa... KAP! Pa bo boljš.... upam... user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 19:23:34   
LONA13
Cipresa ne se sekirat, pri nas že tuli ko mu dajem zjutraj majčko gor. Kaj šele ko greva ven, najhujše je pa ko mu dam kapo na glavo. Tuli kot zmešan, še slinčka ne mara za vratom. Živa katastrofa.

_____________________________

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: napravljanje in jok
6.1.2006 22:00:03   
KODA
Pri nas se je tastarejši pritoževal samo kot novorojenček.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: napravljanje in jok
7.1.2006 10:06:44   
Anonimen
Ena dobra novica:
 
Mine!




Gašper je bil čist histeričen, ko sem ga oblačila. Bodi je še preživel, kaj več pa ne. Ampak po kakšnem mesecu, to mine. Zdaj pa frajer sam rokico stegne notri v puloverček. Kapa je pa sploh cel žur. Ko ga pa oblečem v kombinezon al pa v jakno, se pa reži sam, da jo dam iz omare user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: napravljanje in jok
7.1.2006 10:40:19   
2ursae
oh, naš je isti. Zjutraj, ko mu oblačim majčko, včasih pomaga, če se mu smejem in mu prigovarjam, včasih pa tudi to ne. V kombinezonu itak čist ven pade, samo se, hvala Bogu, pomiri, ko pride na svež zrak. O kapi pa sploh ne bi začenjali .. ne mara niti une bombažne po kopanju.

Zvečer, ko je pa že itak ves utrujen in siten, ga pa morava oblečt oba z možem s skupnimi močmi, ker bi se drugače čist razčehnil. Valjda mi ni treba posebej dodat, da sva pol oba total prešvicana.

Čez glavo se ne mara oblačit in je zdaj ful kriza, ker menda bodyji na preklop, večji od 68 ne obstajajo ... user posted image .

Menda bo minilo, no. Upam, da bo bolje takrat, ko bo že bolj obvladoval svoje telo in ne bo imel tega občutka nemoči, ko ga prekopicujemo sem in tja brez njegovega dovoljenja user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: napravljanje in jok
7.1.2006 20:35:52   
Pia67
Se podpišem pod vaša mnenja. Oblačenje v kombinezon je obred pri katerem popolnoma mirna, smejoča punčka postane petarda. Ko prideva pred hišo, njena sirena prebudi celo sosesko. In potem se zaripli (ona od joka, mati od stresauser posted image ) voziva 200 m in mine.
2ursae, jaz imam bodije na preklop od H&M št. 74. Ravnokar sem preverila, pa ti vedno pozabim napisat. Kupila spomladi.

Pia

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: napravljanje in jok
9.1.2006 11:29:12   
Pupica
Pri nas do sedaj ni bilo težav. Letos pozimi, pa so se začele. Ampak še to pomoje za to, ker sme jo oblačila noter, in ko je bila le še kapa, šal, bunda, je bila revica že čisto zakuhana in se je pričela upirat. Sedaj se oblačimo v predsobi in je bolje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?