|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena
5.1.2006 18:34:29   
ela
Pozdravljene pupe, po daljšem premoru se spet oglašam. Čeprav sem redno prebirala forume sem hotela ostati nekoliko v zatišju. Midva redno delava na user posted image pa še nič ne rata. Počasi obupujem.  S partnerjem nisva zaščitene že več kot leto in pol. Od augusta pa spremljava plodne dneve, vendar ne rata in ne rata. Moja user posted image je točna na 29-30 dni. Vsaj ona me nikoli ne razočara.
Razmišlam ali naj se še malo prepustim času ali naj se naročin G. na posvet ? Prav hudo je user posted image ko imaš v mislih idejo ali bo ta mesec ratalo  ali ne.  Prosim vas svetujte mi !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena
5.1.2006 18:38:43   
ANDREJA*
jaz mislim, takoj se naroči k ginekologu!lahko pa probaš tudi alternative.....

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 18:57:05   
Taja79
Ela, vidim, da se sprašuješ isto kot sem se jaz do nedavnega.

Tudi sama sem si govorila, da ne bom nikamor hodila, saj je še čas, pa mogoče pa bo, ko bom najmanj pričakovala... Pa po dobrih treh letih še vedno ni uspelo...

Osebno ti svetujem, da greš h gin. in da vama naredijo preiskave, boš vsaj vedela pri čem si. Meni je gin. z UZ ugotovila 1,5cm pregrado v maternici, ko sem pa bila na operaciji (histeroskopija), pa so odkrili še polip na zadnji steni maternice, ki so ga odstranili. Upam, da bo zdaj ok in da je bil le to vzrok za težave. Sicer sva z možem marca že naročena v antisterilitetni, kjer bodo naredili še spermiogram, vendar mene prej še čaka ena histeroskopija, da vidijo, če so vse odstranili, kaj je bilo treba.

Jaz na tvojem mestu ne bi čakala, pa čeprav ti potem tam rečejo da je vse ok-hvala bogu, če pa ne, pa da porihtajo kar je treba. Vedi pa še to, da so skoraj povsod čakalne dobe, tako da je mimogrede par mesecev okoli, da ti naredijo določene preiskave. To je moje mnenje. Pa še ti boš pomirjena, ko boš vedela pri čem si.

Razmisli, pa javi, kako se boš odločila in kako boš uredila. LP!

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 19:49:03   
ELCA
JA TUDI JAZ MISLIM DA JE NAJBOLJE DA SE ČIMPREJ NAROČIŠ PRI SVOJI G. PA BOŠ VIDLA PRI ČEM SI UPAM DA TI BO USPELO DRŽIM PESTI ZA TEBE

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2006 17:15:21   
ela
pupe hvala za nasvetuser posted image . Z možem se bom pogovorila in takoj naročila h G.
Upam samo, da je vse O.K. z nama in da igra vlogo le psiha.user posted image

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2006 17:52:37   
Skorpija
ela pojdita najprej na spermiogram! Resno - tvojega partnerja to ne bo nič bolelo in takoj bosta vedela na čem sta... Pri ženskah je vse bolj zakomplicirano, je dobro imet vsaj moško stran pregledano najprej, da je mir...

Vso srečo!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2006 18:34:37   
ela
A mi zna katera povedat kako se naročiš na spermiogram? Midva sva z obale , mislim, da je možen celo v Izolski bolnišnici. A je dovolj, da moj partner pokliče svojo zdravnico in prosi za napotnico.

Hvalauser posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2006 18:44:03   
Monika79
Halo Ela

Mislim, da sem že tukaj nekje prebrala, da se napotnica za spermiogram dobi pri splošnem zdravniku, tako, da naj mož le pokliče zdravnico ali pa naj se osebno pri njej oglasi user posted image
pa vso srečo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?