Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naša mala bi celi dan sedela pred tv in gleda... 5.1.2006 17:35:40
|
|
|
|
Moyca_
|
in se počutim zelo krivo!!!!!!!!!!!!! Mali ima dovolj eno, dve- ona pa bi cel dan gledala Nodija, pa ostale risanke. seveda se počutim krivo ker ji pustim. Saj se igrava, hodiva okrog, telovadiva, ampak zdravilo za njeno tečnobo pa je DVd player njej tako paše- jaz pa se potem obremenjujem (mogoče zato ker mali ni hotel nikoli 5 minut sedet pri miru ) A mislite da ji lahko škodi to? A sem butasta, a ne? No ne me narobe razumet cel dan tudi ne sedi pred ekranom, ampak dosti pa (jaz lahko kuham, pomivam, sesam,...) se z malim igram. Zdaj se grem z njo in jo bom dala vstran od Nodija
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 18:51:53
|
|
|
|
karmy
|
sej moj bi pa tud neprestano risanke na računalniku gledu... ampak ga odstavim vsako tolko časa za kake par urc da se sam zaigra...pa veliko naredim... tak da se ne sekirat ... nisi edina
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 19:02:55
|
|
|
|
Marogica
|
SAj ni sama kriva, če je tako navajena. Izklopi TV, pa bo. KAr se pa pospravljanja in kuhanja tiče, pa jo zaposli tako, da ti "pomaga" ali pa naj za tabo hodi/puza, ko boš sesala. Jaz z mojim enoletnikom tako delam.
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 19:46:26
|
|
|
|
Moyca_
|
problem je v tem da še ne puza -zdaj bo 14 mesecev. Samo sedi in je pravi ekspert pri tem, ker ima kar veliko razdaljo pod kontrolo niti se še vsede ne sama, ampak kmalu bo- je vedno boljša 8pa na terapije hodiva). Tako da bo kaj kmalu za mano skakala- oh kako bo veselo
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 21:23:54
|
|
|
|
jagoda
|
Jaz ti lahko rečem sam, da te razumem in da je pri nas isto. Adam bi buljil v tv cel dan. Ko so reklame, spusti vse iz rok in gleda kot kip do konca. Da o Nodiju niti ne govorim. Tud druge risanke obožuje.
|
|
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 21:47:02
|
|
|
|
Jutra
|
Mi nimamo TV-ja, na srečo Zame osebno: čim manj TV-ja, bolje za otroka. Raje vidim, da se igra, pa da moji hčerki domišlija dela. Moyca, upam, da ni kaj hujšega s tvojo Lejo, glede motorike mislim. Imam frendico, katere hčerka je shodila z 18 meseci. Njej se enostavno ni dalo hoditi Je tudi hodila na fizioterapijo, potem je pa čez noč vse nadoknadila.
< Sporočilo je popravil Jutra -- 5.1.2006 21:48:44 >
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 22:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi moj Jan je odvisnik od TV-ja, predvsem od Cartoon Networka in po ta novem Jetixa. Bilo je celo obdobje, ko se je zjutraj v postelji samo napol prebudil, oči še ni odprl, pa je že z roko tipal po odeji, kje je daljinc. Zdaj na srečo ni več take krize, ker smo že dali čez glavno obdobje odvajanja od tega japonskega sranja, ampak če bi mu pa rekla, da lahko gleda, bi se pa spet prilepil na ekran in se zabuljil v kakšno risanko tako zelo, da bi pozabil iti na WC, ker ne bi hotel česa zamuditi. Ja, celo to smo imeli. Trenutno ima dovoljen Živ Žav in Ringarajo, pa pika.
|
|
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 5.1.2006 22:09:38
|
|
|
|
karmy
|
men je pr japonskih risankah najbl všeč kakšne face delajo... ja ja tud mamica gleda risanke
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 6.1.2006 8:22:59
|
|
|
|
NinKa
|
Naš je star 2 leti in skoraj bi imeli isti problem. Ko je v novembru preboleval norice, se mi je valda da smilil in sem skupaj z njim ležala v spalnici in sva gledala DVD-je....pa je vmes zaspal pa je blo mirno. Pol ko je pa ozdravel je prišel na okus Tomaža, pa Mihe, ki so ob 7.30h na RTL-u. In to je hotel gledat preden je šel v vrtec. Pa sem mu nekaj časa pustila, pa je vzgojiteljica vedno s strani pogledala, češ da mora zajtrk čuvat, ker pride tak pozno. . No pa smo prišli do kompromisa. Zvečer preden gre spat lahko gleda 15 minut MIHo al pa Tomaža, če so pa TElebajski pa malo dlje. In to je to...sedaj se lepo pred večerjo vsede na fotelj, se pokrije z deko in pogleda risanko. Se naje večerje, zobke umije, stušira in gre spat. Ob vikendih pa lahko še zjutraj v spalnici pogleda risanke, da imama midva malo več jutranjega ležanja.
|
|
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 6.1.2006 9:20:28
|
|
|
|
Junc
|
Hja, naša ma najraje krtka in telebajske. No, se je odvisna od TV, sam tolk kakor vi pišete pa spet ni. Se rada tud igra z igračami, pa obožuje knjige. Sicer pa ne vem zakaj naj bi bila TV tko slaba stvar. je pač eden od mediev, od katerega se lahko veliko naučiš. Le bistveno je kaj gledaš (moj kolega se je kot otrok naučil nemščine ob kabelski TV)
|
|
|
|
RE: Naša mala bi celi dan sedela pred tv in g... 6.1.2006 10:23:12
|
|
|
|
viv_
|
Moyca - ti si kriva, ker tako grdo rišeš
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?