|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj dogaja?
5.1.2006 16:09:52   
Elžbet
Ojla vsem skupejuser posted image  v letu 2006

Upam, da nam bo v tem letu vsem uspel postati user posted image in dobiti male user posted image . Jaz še danes vzamem 2 tableti Dabrostona, potem počakam na user posted image  in nato sledi nova akcija v letu 2006 user posted image user posted image user posted image  

A je kateri (yenika, Monika79) uspelo user posted image user posted image  ker se nič ne javita user posted image

Držte se, ustvarjajte, uživejte, ne pa se sekirat, ker to škoduje user posted image  zdravju.

Ajd, Elžbet user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj dogaja?
5.1.2006 16:14:25   
macca
Haj, Elžbet! Sicer nisem yennika in nisem monika79, sem Macca in ni mi še nič uspelo!! Pa sem oz. sva se zelo trudila, tudi ta mesec, tako da čakam, kaj bo 13.1., ko naj bi bila na vrsti  user posted image , a upam da je ne bo!!!!!!!!!!!!

Morda pa smo v novem letu kaj bolj plodne!
Lp
user posted image

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 7:19:18   
Monika79
Hallo
Pri meni je tako, da te user posted image  ne pričakujem 21.1.2006, tako, da smo šli v letu 2006 v nove boje user posted image user posted image user posted image .
Kolikor pa vem za Yenniko, da vam tako bolj potihem prišepnem (sicer pa še bo tako javila), da je na Silvestrovo jutro zagledala user posted image , ker je bila druga črtica malo spackana, bo test še enkrat ponovila, tako, da nam bo javila, jaz pa sem ji že tako čestitala za user posted image , ker mislim da je to to user posted image user posted image user posted image  - sicer bo sama povedla in se javila user posted image
Elžbet, kdaj pa sedaj po jemanju Dabrostona pride user posted image  oziroma bi raje videla, da ne pride user posted image

javi ko bo kaj novega user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu macca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 11:47:38   
Elžbet
Joj, sem vesela za yeniko user posted image user posted image user posted image , če ji je res uspelouser posted image , sej bo tud nam enkratuser posted image

Ja, glede Dabrostona, včeri sem ga nehala jemat, pa moram povedat, da me danes že zvija tako kot pred user posted image  in neki rdečkasto rjavega je pricurilo ven user posted image . no, itak vem,d a ni nič še ratal, kot sem že napisala decembra. Mi pa je ginekologinja rekla, da naj bi user posted image  prišla nekje od 2-7 dni po prenehanju jemanja. Tak da naj bi blo tam nekje od 20. do 26. tist čas za hopmarinkanje user posted image user posted image user posted image , če bo vse ok. In potem bomo vidle kaj bo ratal, upam, da kej dobrga user posted image  Zate pa držim pesti, da user posted image  21. ne bi blo, pa tud po tem datumu ne.

Drži se, uživej in lep snežen vikend.

Elžbet user posted image

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 22:18:42   
Monika79
halo Elžbet user posted image

Da bi ti vedela kako si le jaz želim, da 21. ne bi bilo user posted image , ker je sedaj res že čas, da spakira kufre in gre za en lep čas na dopust, ker me je že zmatrala dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima pa me, kako pa deluje ta Dabroston? user posted image Ker vidim, da ga punce tukaj na RR veliko omenjajo? user posted image

Hej lahko pa ima to zvijanje drug vzrok in ne pomeni user posted image , lahko je kaj lepega, tako, da še nekaj upanja vseeno ostane, pa tega nam vseeno noben ne more vzeti, a ne?

Uživaj in javi se kaj user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 11:53:17   
yennika
Draga Elžbet!

Moram priznati, da sem zelo zelo vesela, da misliš name!
Sicer sem že javla tu na forum da sem srečka nosečka, pa si verjetno spregledala!

Res je, kar ti je moja Monči povedala. Dedek mraz mi je prinesel pečudovito darilo- pozitiven test, ki pa je bil sicer malo spackan, ampak jaz sem točno vedela, da je to to. Mama pač čuti to!user posted image Čeprav tega nikoli nisem verjela, pa je to zagotovo res!

Čez nekaj dni sem test ponovila-ko je bila bt povišana 16 dni in test je pokazal tako lepi črtici, da je bilo očitno!

Sem že bila pri G, naredil mi je uz, videti je bilo gestacijsko vrečico 3,6x2,6 mm!

Držim pesti, da tudi tebi in vsem, ki se trudijo čimprej uspe!

lp,y

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2006 16:02:37   
Elžbet
user posted image Oj user posted image  

Yennika, takoooooooo sem vesela zate, da vama je uspelo user posted image user posted image user posted image , sm prepričana, da se ti bomo tud osatel, ki upamo, kamlu pridružile user posted image  in bomo lahko delile nove izkušnje, kaj pojamrale ...

Monika, pr meni je  user posted image  žal res prišla in sicer včeraj zjutraj, in kr precej močna. Še nikol me niso tako jajčniki boleli, to je zaradi Dabrostona - kot mi je rekla ginekologinja. Tako, da bova sedaj počakala, da user posted image  mine, potem pa sva se z dragim odločila, da bova user posted image vsak 2. dan, razen po izračunih (okol 20. do 26. ) morda bol aktivno hopmarinkala user posted image user posted image . Pol pa ni vrag, da bo kej rataluser posted image , a ne? No, tud če ne bo, enkart pač že bo. Je pa mal nerodno mi, ker so okol naju same nosečke, pa frišne mamice, res, okol 8 jih je od avgusta do marca, ajz pa user posted image user posted image user posted image  v jok in vse igračke s sabo (no, neki jih bom za user posted image  pustila spodej user posted image ).

Drži se in lepo hopmarinkanje ti želim user posted image

Elžbet user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2006 16:51:54   
yennika

SREČA SE PRIKRADE SKOZI VRATA TAKRAT,

KO SI POZABIL, DA SI JIH PUSTIL ODPRTA!

LP,Y

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2006 10:24:20   
Monika79
halo Elžbet

Da se ti malo javim, pa veš, da sem bila žalostna zate, da je prišla user posted image , edino ti rečem, da boste spet ta mesec in drugi mesec fajn imeli in veliko user posted image user posted image  in Hop marinka seveda user posted image user posted image user posted image , pa bo takrat user posted image  spakirala kufre za 9 mesecev user posted image
Jaz pa jo seveda nepričakujem 21.1.2006, ampak poskušam čim manj študirati na user posted image  user posted image user posted image user posted image  (pri tem mi pomaga moja draga Yennika user posted image  user posted image ), se prepustim, da naj čas naredi kaj se da narediti, sicer pa je res najboljše na vsak drugi dan user posted image  (Hop Marinka user posted image user posted image ), pa še ponekod sem zasledila, da je vredu tudi na vsake 3 dneve user posted image user posted image , ker  baje junački dlje časa nastajajo, da bodo potem ziher naboji pravi user posted image user posted image user posted image
Vem kak je občutek, ko gledaš srečke nosečke, mamice, samo se ob pogledih nanje le nasmehni in dvigni svojo samozavest, pa si reči, malo še pa bom tudi jaz user posted image , ne biti žalostna ob tem, samo mantraš se.
Tako sedaj pa počakaj, da seuser posted image  spakira in veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image .

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?