|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primolut-Nor
5.1.2006 13:24:58   
jasny
Danes sem bila pri G, ki mi je to predpisala. Moje user posted image  namreč ni (45. dan ciklusa), test ki mi ga je opravila pa je bil negativen user posted image .

Tako, z mojim user posted image  greva v nove boje za user posted image .

LP, in držim pesti za tiste, ki imajo še upanje za user posted image /user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primolut-Nor
5.1.2006 13:35:31   
enia
To si dobila za spodbuditev user posted image al kako? Jest sem prejšnji mesec dobila v ta namen dabroston. Ampak ta mesec stanje sploh ni nič boljše, v bistvu je user posted image še šibkejša. user posted image

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 13:40:09   
jasny
Ja za spodbuditev M, ker mi zamuja že 9 dni glede na dolžino zadnjega ciklusa...testi pa so negativni. Mi je pa rekla, da ne rabiva pazit pri odnosu, da ni nič narobe, če med jemanjem zanosim. Na forumu pa sem ravnokar prebrala, da so te tablete zelo močne user posted image . Upam, da ne bo kaj narobe.

Kaj ti vsak mesec zamuja?

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 13:47:54   
enia
Ne, niti ne, nimam čist rednih user posted image , mam tko od 28 - 30 dni. Ampak decembra je ene 2 dni samo zamujala od najdaljša ciklusa, pol je bla pa zlo šibka in samo 2 dni je trajala. Zato sem šla k G, ker v bistvu je na vložku skoraj ni blo, samo ob pritisku - na wcju mislm. user posted image In sem dobila dabroston, da mi spodbudijo M, sem jih jemala 10 dni, potem naj bi pa prišla user posted image . Ampak je prišla šele po 1 tednu po prenehanju jemanja teh tablet in je še bolj šibka, k decembra. Včeraj dobila, je skor ni blo več zvečer, ponoči nekaj malga na vložku, danes pa čist mal, vmes poneha ???

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 23:28:23   
jasny
Kot sem pisala v četrtek, mi je G predpisala Primolut-Nor za sprožitev menstruacije. V petek zjutraj bi morala vzeti prvo tableto pa je nisem, ker sem v četrtek popoldan dobila občutek, da bo prišla. In občutek je bil pravi,...danes zvečer je prišla, sicer samo malo. Upam, da bo jutri normalna in da bo hitro minila, da lahko z mojim začneva znova user posted image

Moj osebni ciklus je podrl rekord: 46/47 dni user posted image . Zdaj pa si sploh ne bom več računala plodnih dni...ko bo bo, psiha je očitno premočna.

LP in čestitke vsem, ki so pred kratkim zagledale user posted image  in držim user posted image za tiste, ki jih želijo.

PS: G me je prosila, naj ji prinesem ostanek tablet nazaj. Kaj menite, zdaj ko mi je ostala cela neodprta steklenička...naj ji odnesem vse nazaj?
Kako je kaj praksa pri vas z ostankom tablet?

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?