KIKI* -> POMOČ DVEMA MAMICAMA (5.1.2006 12:48:17)
|
punce, pomagale ste meni. Ko sem podarjala igrače se je na moj mail oglasila mamica Barbara PEM, ki je svojo zgodbo opisala takole. Ima tudi kolegico BEti, ki prav tako potrebuje pomoč. Če boste kakorkoli pomagale, bosta verjetno zelo hvaležni-jaz imam zanju veliko stvari, ki jih bom z vašo pomočjo delila z njima. Vem le to da je beti nekje iz MB in je verjetno še v porodnišnici, ker je prezgodaj rodila zaradi skrbi, Barbara pa je iz Celja. in ima 5 in 1 leto stara otroka. ZGODBA in njuni naslovi. Barbara ima internet samo v službi, za beti pa ne vem. Brabarin e-mail: barbara.pem@simer.si od beti vem samo gsm številko: 051-254-823 Obema sta moža umrla v prometni nesreči, zato vas prosim ne obsojajte jih. TAKOLE JE NAPISALA BARBARA: Žal mi je kar imam veliko dela v službi. Kaj lahko rečem, upam da bo moja pogodba kmalu potekla, ker sem že sita do ušes tega nadiranja in arogantnega obnašanja sodelavk do mene- obe sta namreč toliko starejši, da bi mi lahko bili mamici ...-saj veš kako je to. Na hitro bom nekaj napisala.Moj partner-nisva bila poročena niti nisva živela na istem naslovu je bil smrtno poškodovan v prometni nesreči, žal nisva imela preveč dobrega avtomobila, sicer bi jo lahko bil odnesel drugače (air-bag in varnostni pas- ni bil pripet, pa alkohol seveda brez tega danes ne gre)... Sedaj je že prepozno za vse skupaj in usoda je pač takšna, podobno a malce drugačno usodo je imela tudi Beti, midve sva se spoznali v bolnici na zdravljenju zaradi živcev... saj veš kako gre to- meni je sicer veliko pomagalo to, da imam še mami in seveda upanje na to da moram živeti zaradi otrok- ki za vse to niso nič krivi .... Lahko bi napisala še več, pa žal zaradi vsega ne utegnem, danes sem srečna, ker imam na tem svetu še otroke in kakšnega prijatelja- čeprav jih ni prav veliko. Srečna sem tudi lahko, da imam kje živeti, sreči sva z možem že prej pomislila na to in si kupila malo hiško za bivanje cca.260 m2 vse skupaj parcele in cca.58 m2 z garažo vred površine za bivanje... To je vse. Hvala ti, ker si tako prijazna in mi pišeš, takšni ljudje so danes že prava redkost, vsi so samo jezni in tečni, pa zahrbtni . Verjamem ob tem kar si napisla, da tudi tebi z družino ni lahko, saj veš dandanes je tako, samo če si pokvarjen in znaš goljufati in dobro prodati to na čimer služiš imaš lahko veliko denarja in posel cveti ...
|
|
|
|