Lekadol direkt (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jolly -> Lekadol direkt (5.1.2006 12:42:29)

Noseca sem skoraj 5 mesecev, imam blazne migrene in zdaj se zobobol. moja zobozdravnica pride sele v ponedeljek, drugemu pa ne bi sla. zanima me kako vpliva lekadol direkt med nosecnostjo na plod, ali ima kaksne stranske ucinke. GFlavobol me res daje in skoraj vsak dan ze 5 dni moram vzeti 1-2 tablčeti. tako mi je svetovala v lekarni in rekla da je lekadol edini, ki ga lahko jemljes mad nosecnostjo. je to res?????

lumpy -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 12:44:27)

Ja lekadol je  res edina stvar, ki jo med nosečnostjo lahko vzameš - počakaj na svojega zdravnika in boš videla , kaj ti bo dejal, če bo fejst hudo te bodo verjetno dali v bolnišnico.

Čim več počivaj in veliko tekočine.

Jolly -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 12:47:54)

A te zaradi tega dajo v bolnico? Upam, da ne ker imamo doma se enega malega fakina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki rabi mamico... zato pa moram biti ok, da lahko skrbim lepo zanj in se mu posvecam.

lana38 -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 12:48:16)

Samo, če prečitaš navodila, tudi pri lekadolu piše, da naj ga nosečnice ne jemljejo.?! Zdaj pa vedi, kaj je res, to kar pravijo v lekarni ali to kar piše na navodilu v sami škatlici.?
Lp

Anonimen -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 14:26:47)

Jaz sem pri zdravnici zvedela,da v NAJNUJNIŠIH primerih 2Xpo pol tabletke na dan(na šest ur)

Andra -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 14:33:20)

Tudi jaz sem imela hude glavobole in sem po zdravnikovem navodilu lahko v nosečnosti jemala lekadol. Ne škoduje plodu, le predozirati ne smeš!

arielca -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 14:35:37)

Lekadol lahko jemlješ med nosečnostjo in tudi potem, ko dojiš. Izjema so tiste nosečnice in doječe matere, ki ga niso smele jemati že prej (v primeru alergične reakcije na katero od sestavin).

SOONka -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 22:32:50)

KOLIKO PA LAHKO TEH LEKADOLOV SPIJEM?

KODA -> RE: Lekadol direkt (5.1.2006 23:15:49)

Jaz sem Lekadol jemala.,ko sem med tadrugo nosečnostjo staknila rota+adeno virus.

Stran: [1]