Anonimen -> RE: POROKA-pa brez denarja?! (9.1.2006 14:40:09)
|
Kako smo si ljudje različni! Včasih me res preseneča. Jaz osebno, če se bova poročila, se bova v majhnem krogu, midva priči, starši, moj brat z družino. Prijatelje bom pa potem kasneje povabila domov na kakšno večerjo. Da bi jaz zapravila 1 milijon za ohcet, za mojo žlahto, ki je pol sploh ne maram. Tistih par pravih prijateljev, ki bi povabila pa tud razumejo, da če ni denarja, da se ne bom šla zarad tega zapufat. Ostale "prijatelje", ki jih vidim enkrat do dvakrat na leto, pa tud ne bom tok pogrešala, da bi jih mogla vabit. Da o cerkveni poroki sploh ne govorim, tega pri nama ne bo seveda, tud krsta ne. Ampak to je že druga tema. Je pa nekaj zanimivo, da greš ti Kika tu spraševat kako spelat poroko za tok in tok svatov, pa si brez denrja, pa bi kredit,v zela pa ne vem kaj, potem se pa buniš, ker dobiš nekej takih odgovorov, ki ti ne pašejo. Pa saj si mogla vedit, da se bo kdo spotaknil ob to, sploh ko teče kar nekaj burnih debat o tebi. Itak bo pa konce koncev vsak naredil kamor mu drago. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|