Plenice Lumpi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Bejba -> Plenice Lumpi (5.1.2006 10:42:32)

Probali smo ne vem koliko plenic, od ta najdražjih do ta najcenejših, pa smo na koncu bili nekako najbolj zadovoljni z Lumpi (Mercator), pa še cena nam je bila simpatična [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sedaj pa so zamenjali pakungo in tudi plenice v njej. In od takrat ful puščajo, skratka smo zelo nezadovoljni z njimi. Pa še roza-vijolične so, čeprav so unisex [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Se vam tudi zdi (tiste, ki jih uporabljate), da je padla kvaliteta s spremembo dizajna?
Mi je res ful žal, ker je bila cena ugodna, sedaj pa se spet lovimo katere plenice so ok? Katere mi priporočate, glede na to, da naš sonček ful pije in posledično lula na litre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

LP; Bejba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.1.2006 10:54:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Natas@ -> RE: Plenice Lumpi (5.1.2006 12:42:47)

Kaj pa plenice iz Hoferja (mylove ali nekaj podobnega), mi smo jih dobili nekaj na posojo od najine znanke (upam, da veš katere) in so mi bile čisto ok, tudi ona jih je pohvalila. Mislim pa da je tudi cena dobra (2300 za 62 plenic). Drugače pa imamo mi Libero in so tudi dobre. Če želiš ti jih lahko dam na probo par kom, samo iskat jih pridi.

Lp




HuAnita -> RE: Plenice Lumpi (5.1.2006 12:56:55)

Mueller, Moltek, Eko. Precej drage, ampak veliiiiko zadržijo. Mi jih imamo sicer za ponoči, (čez dan bombažne), ampak zelo redko premočijo.




Stran: [1]