katero sadje pozimi? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

mala -> katero sadje pozimi? (5.1.2006 10:11:48)

Zanima me katero sadje dajete  vašim otročkom pozimi ko ga je na voljo bolj malo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]?Jest jima dajem jabolka pa banane no starejši že je mandarine ampak a je sploh kaj drugega še na voljo?[sm=zmeden2.gif]

Grascakinja -> RE: katero sadje pozimi? (5.1.2006 10:41:23)

Zmrznjeno sadje iz trgovine in domače skrinje, Frutki in Hippki. Jaz ne mislim čakat do poletja, da bo mala lahko okusila kaj drugega kot jabolko, banano in hruško.

sezam -> RE: katero sadje pozimi? (5.1.2006 11:49:47)

Ja res kriza s tem sadjem pozimi. Mi tud že zmankuje idej. Hruške, banane, s težavo je jabolko (še najraje kuhano), melona, pa 1/2 frutka in not eno svežo sadje, pa zmrznjeno - borovnice, maline (sam zopet zraven banana). Tko da se mi zdi da v glavnem je samo banane in hruške. Aja včasih ji dam zraven še kuhane suhe slive ali/in marelice.

darja.grm -> RE: katero sadje pozimi? (5.1.2006 12:07:50)

ja tudi jest maam isti problem.Ampak pri men je še to, da otroka nočeta jestii sadja.A mi lahko kdo pove kako naj jih pripravim da bosta jedla sadje??

mamči -> RE: katero sadje pozimi? (5.1.2006 12:39:37)

Seveda banane, jabolka, hruške, kivi (ko je ža malo večji), mandarine, pomaranče, ananas, melone... pa še kaj. Pa iz domače skrinje - maline, pa kupjeno zmrznjeno sadje (npr. mix gozdni sadeži), pa narejene kašice, pa vloženo sadje- po možnosti v lastnem soku, brez sladkorja, pa tud suho sadje- fige, marelice, slive.
Ziher sem še kaj pozabila.

Barči78 -> RE: katero sadje pozimi? (5.1.2006 12:41:15)

V zmrzovalniku imamo slive in ji skuham kompot, pa breskve iz konzerve, pa kivi, pa ananas, pa suhe marelice lahko skuhaš med jabolko,..

Stran: [1]