|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varstvo pri babici
5.1.2006 7:39:49   
Anonimen
Mi so sedaj začeli z "uvajanjem" varstva pri babici (moji tašči). Sedaj me pa zanima, koliko vaših otrok je v varstvu pri babicah? Kako so se navezali nanje? Se vam zdi da pogrešajo druščino (druge otroke)? Jaz moram priznat da se vsak dan bojim ko jo peljem v varstvo. Pa čeprav potem ko je tam, ne joka, in se ima fino, je kriza ko pride domov. Takrat je non-stop na meni. Spati noče, cvili.... Sem še bolj utrujena kot sem bila ko sem jo imela cel dan. Tudi babici zaupam da bo dobro poskrbela za user posted image .  
Kako ste vi to rešili? Koliko časa traja to plezanje po mamici ko pride otrok iz varstva?

Čaw
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varstvo pri babici
5.1.2006 7:48:53   
Tinca7
Moram potrkat, ampak naša Lara se je na vrtec navadila zelo hitro in je zelo rada tamuser posted image ! Sem pa na začetku tudi sama razmišljala, če bi jo dala moji mami, pa sva se potem s fantom odločila, da jo dava raje v vrtec (družba). Je pa res, da ji je zelo dolgčas, ko je doma, ker nima svojih prijatelčkov. Sem opazila, da jih zelo rada opazuje. Ji bomo moral kar kmalu kakšnega narestuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 10:11:19   
kaja11
Po moje bi bil moj sonček najbolj razvajen otrok na svetu, če bi ga imeli pri babi v varstvu. Zato se tudi nisva odločila za to varjanto. če ga slučajno čuva se mu pozna še dva dni ...... kar naenkrat se ne zna nič več sam zamotiti, samo v naročju bi bil, vode ne pije več, niti slučajno ne je v stolčku.... Valjda ji pa nikakor ne moremo dopovedati, da mu s tem samo "škodi"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 10:29:35   
morskadeklica
Jaz sem začela pri njenih 7mesecih popoldan za 3 ure delat (16h-19h), moj pride iz službe ob 17h, tamala je ta čas pri tašči.  Na začetku mi je bilo full grozno, zdaj pa vidim, da sem naredila prav. Sprememba zame in za njo. Obe sva zadovoljni. Jeseni pa jo nameravam vpisati tudi v vrtec ker je zelo rada v družbi otrok, kljub temu, da bo tašča v pokoju in je pripravljena čuvat user posted image . Kot sem rekla, hudo je bilo na začetku samo meni, ona pri tašči uživa. Ko se vrnem iz službe domov, pa pleza po meni maksimalno pol ure.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 11:35:09   
sezam
Pri nas jo bo tud babi čuvala. Me pa tud mal skrbi, kot ste že ve napisale user posted image  - da bo preveč po naročju, bo pogrešala družbo (druge otroke) .... Sam pri nas je user posted image  proti vrtcu, ker je tašča doma in ima čas. user posted image  Sam pri ene 2-3 letih jo pa bomo dali. Če ne že prej (če jo bo preveč razvajala,...) Bomo videli, kako se bo izšlo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 13:11:36   
corfu
Moj je bil dobre tri mesece v vastvu pri teti od moža in moram rečt, da ga je kar dobro scrkljala, a mislim, da čisto nevede. V vrtcu je bil danes tretji dan in kar caplja za vzgojiteljico in se pri njej stiska. Ona je takoj vedela koliko je ura, da je bil v varstvu pri starejši gospe.

Svetujem ti oz. toplo priporočam, če se le da daj otroka v vrtec! Mojega je zjutraj sam smeh, ko vidi vse svoje prijatelje, s katerimi lahko počvekauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 21:06:44   
frutka_
Moj mali je v jaslicah in je popoldan tudi na meni, visi za mano ko senca! Star je leto in pol, to pa traja že kar nekaj časa. Problemov pri uvajanju ni bilo, v jaslice gre izredno rad, najbrž so to neka obdobja. Ampak zdaj se še vsaj carta in išče bližino...kmalu je ne bo več, ker bo ga sram...in še kasneje se bo grel pri drugi...user posted image

Nič, potrpet bo treba še malo, da jih napad mine!user posted image user posted image user posted image

Glede pogrešanja druščine pa moram priznati, da je moj mali nor na prijateljčke v vrtcu, ima že celo ljubico pa najboljšega prijatelja za hantle delat...ne, ni mi žal da je tam, še enkrat bi se odločila enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2006 22:23:42   
Jutra
Moja hčerka je sicer v vrtcu, no, večji del časa je itak bolna. Je rada v vrtcu, pa tudi večkrat se čuva par uric pri babici in atu, a ko se vrneta mami in oči je pa user posted image user posted image user posted image
Moraš razumeti, da je bil otrok skoraj eno leto navajen samo tebe, mamice,potem pa takšna sprememba. Pogreša te, veš. Želi si tvoje bližine in objema, pa kakšne igrice. user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 8:25:55   
dory
Moj mali se pazi pri babici in pri nas teorija, da bo zarad tega bolj razvajen odpade...tudi nasa babi ma svoje meje preko katerih ne gre in tamal to zelo dobro ve, zato je le pri njej cudezno najbolj priden...gresta pa tudi vsako jutro na sprehod mimo vrtca, kjer se ustavita, da se tamalck mal poigra z otroci...v vrtec ga bomo uvajali pri dopolnjenih treh letih, kar se mi zdi optimalno...jaz bi ga dala sicer ze letos, pa ga babi se ne da :)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?