|
RE: ODLOČNE, 3. DAN 5.1.2006 19:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, jaz sem danes po pizzi jedla tudi solato in juho - nisem imela časa prečekirat natančnih navodil in sem šla kar po sistemu. Glede spremembe metabolizma pa jaz verjamem, da je možno, ker sem doživela na lastni koži. Kako stoletje nazaj sem hujšala po eni dieti, kjer sem bila večinoma na mesu in sladki smetani, kak list zelenjave si si lahko zraven privoščil, drugega pa malo. Pa hrana je imela točke in najbolje je bilo, če si jedel tako z 0. Nujno je bilo jesti množico vitaminov, če se prav spomnim 6 tablet B kompleksa, 5 C vitamina, 3 E vitamina in 3x2 kapljici AD kapljic. Zraven si kontroliral napredek s ketoglur testom. Po tej dieti sem prišla na 49 kg in sem težo držala več kot eno leto, jedla pa kot obsedena. Nobenih prepovedi, nobenih omejitev, sendviči, sladkarje,... nobena stvar v maksimalni količini me ni poredila. Potem pa se je nekega dne nehalo in sem v enem mesecu šla gor ulala kg. Tako da - v spremembo metabolizma verjamem. Pa tudi sicer je na to temo veliko literature, nekaj jo je tudi v slovenščini, en športnik tekač piše o tem - sprememba ogljikohidratnega metabolizma v beljakovinskega, obstaja pa tudi metabolična dieta, ki zelo deluje, čeprav lahko ješ ogromne količine določenih jedi, pravzaprav, več ješ bolj hujšaš. Ampak je zame in za moj nazor totalno neprimerna, ker pač ne jem mesa. Toliko. Pri nas so za večerjo bile 4 palačinke (pol mleka, pol vode, z integralno moko in natrenom), posute z malo kakava in dve vrstici jedilne čokolade. Ej, če to shujševalno učinkuje, potem kapo dol.
|
|
|