bolniska (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Maja22 -> bolniska (4.1.2006 20:53:02)

Zivjo, punce!

da vam opisem svojo situacijo: najprej sem imela 2 ss, nato sem rodila in potem se en ss, ginekolog mi je potem nekako dal vedeti, da bom ob naslednji nosecnosti (vsaj na zacetku) doma, na bolniski in po pravici povedano, bi mi to tudi odgovarjalo, ker je v sluzbi prevec stresno, pa se jaz bi prevec skrbela, da ne bo spet kaj narobe. ker pa sem potem imela histeroskopijo, nisem sigurna, ce bom sla (ko spet zanosim) tudi na bolnisko, glede na to, da so pri operaciji odstranili pregrado, ki naj bi povzrocala ss (ceprav to ni sigurno).
ali je katera izmed vas (bila) v podobni situaciji - vas je ginekolog ob nosecnosti po histeroskopiji vseeno dal na bolnisko, ali pa je pac menil, da to ni vec potrebno?

mamči -> RE: bolniska (4.1.2006 23:37:55)

Moja kolegica je bila v podobni situaciji in je bila skoraj celo nos. v bolniški. Če ti svetuje gin. bolniško, pol raje ostani doma, ker si imela že prevečkat ss in menim, da bi bila tvoja nos. manj ogrožena daleč, daleč vstran od stresa!

Mari71 -> RE: bolniska (4.1.2006 23:43:04)

Zivjo,

jaz sem v podobni situaciji.
Najprej SS, potem 2X odstranitev septuma, se 1X SS in sedaj srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image](sem v 23t) sem na bolniski ze od 10t.  Moja G meni, da je dovolj razlogov, da sem ostala doma. Aja, pa se cerklazo so mi naredili v 12t. Ce imas moznost, raje ostani doma. Ziher je ziher. Srečno!

Barbs -> RE: bolniska (5.1.2006 8:20:38)

Če želiš ostati doma in če imaš možnost, mislim, da ne bo problema.

Je pa res, da "bolniška" ni noben faktor pri "dobri" ugnezditvi pikice, Tako pravi dr. P in jaz mu verjamem.

sazi -> RE: bolniska (5.1.2006 8:33:17)

Ja, Pušenjak je res enkrta razlagal, da naše normalno življenje ne more vplivati na ss, tako da je vse odvisno od G - eni mnoge pošljejo na bolniško, moj npr. pa mi pravi, da lahko počnem karkoli hočem, čeprav imam kar nekaj težav - skratka moj G ne daje bolniških - mora biti res kaj že hudo narobe.
Torej, če ti je G enkrta že govoril o možni bolniški, potem je velika verjetnost, da jo boš dobila - izkoristi jo za dobro tebe in tvoje pikice.

Anonimen -> RE: bolniska (5.1.2006 23:52:09)

pojdi an bolnisko in uzivaj...

Stran: [1]