|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boste menjale..
4.1.2006 19:37:46   
Nasy
operaterja zdaj, ko lahko obdržite telefonsko isto? Sploh ne vem, v čem je forauser posted image
Ni kaj, priznam, sem blonduser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boste menjale..
4.1.2006 20:00:08   
lelaval
Nič niso omenili cenovni razlog. Midva imava različne operaterje in se bom pozanimala.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 20:02:49   
janjja
Prvič slišim? To se bo dalo al kaj?

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2006 20:30:46   
hubi
Se že da. Je bilo prej pri dneviku. Samo stane okoli 2500 sit.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 6:41:27   
čebelica maja
Zdaj imaš lahko isto št. pri drugemu operaterju. Npr., če si bil do zdaj pri Mobitelu in greš zdaj na Simobil Vodafone, ti ni potrebno zamenjati številke, pač pa obdržiš isto in zamenjaš samo operaterja. Cenovno pa se zaenkrat baje tudi ni nič spreminjalo, jaz imam tako ali tako Simobil ker je cenejši kot Mobitel - vsaj jaz imam zdaj manjše račune. Je klic iz simobila v mobitel cenejši kot pa iz mob. v mobitel. No, odvisno tudi od paketa. Pa veselo klepetanje...

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 6:47:42   
Anonimen
Midva z mojim dragim imava vsak po eno naročnino pri Simobilu in eno pri Mobitelu in mislim, da bo tako tudi ostalo.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 7:33:02   
puncica
A to pomeni da tud kartice za simobil telefone in kartice za mobitel telefone delujejo brez problemov, skratka ni več zaklenjenih telefonov al kako

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2006 8:43:20   
Vesna
veliko kij je na simobil prešlo pred časom,pravijo da se splača.jaz bom zamenjala,zdaj ko se ne menja številka.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 10:02:41   
tanikaa
Bom ostala pri mobitelu, ker imam službeni telefon. Pa tudi sicer bi ostala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2006 14:03:22   
inja2
jaz pa mislim, da se sedaj splača na simobil, ker majo tarife in naročnine nižje kot mobitel

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2006 17:25:55   
Anonimen
Ja ne, ni vse tko lepo kot so oglasevali.

Vs elepo in prav, letos konec avgusta sem sla na simobil - orto smart. 5sit/min v simobilovem omrezju (kar je bil itak eden izmed glavnih razlogov, da zamenjam+smsi) in 5 sit/sms (samo, da mam jst smsov za 2000 na mesecuser posted image ). In ker sem kupila se gsm in podaljsala narocnino, so bili se MMSi po 10sit.

No, zdaj te ugodnosti za mmse ni vec, in je MMS 80sit! Pri mobitelu zaenkrat se 4, potem pa najbrz nazaj 20sit.  Plus tega ima simobil zdaj obupno drage opomine (do NL 350sit/opomin), ker zdaj pametnjakovici zaracunajo opomin na podlagi tvoje porabe! In ce mas za placat telefona od 9000-16000sit, so stroski opomina 5400 sit al neki takega.

In sem (sva) prov jezna!user posted image  Tko da je treba precekirat PREDPLACNISKO vego, ki ima 1sit/min in 1sit/sms.

Grrrr!

Ampak gsm mam pa lep user posted image

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 10:48:01   
inja2
ribica RR, tole glede opominov na simobilu pa niti približno ni res opomin še vedno ostaja toliko kolikor je bil, poleg tega lahko ko dobiš račun na katerem je zaračunan pokličeš 080 404040, in ti ta strošek brez problema odpišejo, za sms-je pa dobiš na hrbtni strani položnice in lahko vse prečekiraš

Mislim, pa da je glede mobilnih telefonov, tako, da ja najpomembnejše da so klici  in pa močoče sms-ji poceni, mms-je pa se pošilja zelo malo (vsaj večina)

lp, muser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 11:32:01   
Moyca_
jaz bom ostala na Debitelu
morda pa kdajuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 11:51:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Nič ne vemuser posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2006 12:03:24   
Urška//
midva sva tudi prešaltala na simobil , je dosti cenejsi, samo škoda malo prehitro pa bi tel. št. obdržalauser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2006 12:12:15   
eva1
Midva tut razmišlajava da bi šla k simobilu, samo ne vem, jst mam še en aneks, al kok se že temu reče, ki mi poteče konec februarja-a lahko potem že sedaj menjam, al morm počakat???

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2006 12:59:26   
Nasy
vse, ki pravite, da je cenejši simobil..za koliko? Koliko pa plačujete račune? Me prav zanima, res..cenejši je verjetno, če kličeš v svojem omrežju, kaj pa drugače?user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2006 13:09:32   
taška30
Nasy, jaz sem šla tud na simobil, ker je cenejši. Naročnina 1200 SIT (smart1 paket), vzela sem še Opcijo mobilni (500SIT), torej 1700 SIT na mesec. Mislim, da mobitel nima v nobenem paketu tako nizke naročnine, razen Penzion in Študent paket, kjer pa žal odpadem. Opcija mobilni pomeni, da v ostala mobilna omrežja kličeš po 22 SIT, kar je meni ugodno, v simobilu pa je 5 SIT/min cel dan. SMs-i so po 16SIT v vsa omrežja, če si mlajši od 27 let pa po 5 SIT (Orto paket).
Jaz plačam na mesec med 3-4 jurji, pa ne šparam kaj dosti.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2006 13:30:28   
LARIKA
Midva bova kar ostala na Mobitelu.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.1.2006 19:29:26   
inja2
ja pa če prestopte na Simobil, pred 15.2, in se vežete s telefonom, je prvo leto polovična naročnina
tud če maš aneks na mobitelu, lahko prestopiš, ampak moraš pri mobitelu plačevati naročnino do poteka aneksa, drugače ti izdajo pogodbeno kazen

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.1.2006 19:31:49   
inja2
nekateri mobielovi paketi imajo dražje tarife za klice v istem omrežju, kot pa so tarife iz simobila na mobitel (22sit)....

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.1.2006 22:11:58   
Anonimen
inja2, ja, bi mela za smse napisan zadej, ce bi mi ze poslal enkrat RAZCLENJEN RACUN!

Sem rekla ze takrat, ko so me klicali iz 40 40 40 in potem se enkrat (avgust), pa mislis, da mam kakega razlenjenega? Niti enega!

Ja tak je cenik baje na simobilovi strani .. jaz ga se nisem sla pogledat, mi je user posted image  povedu.

Mi2 recimo zlo velik MMSjev posljeva .. no ja, zdej ne bova vec. user posted image

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
6.1.2006 22:14:18   
Anonimen
Jaz bom zaenkrat ostala kar na Mobitelu, ker imam še aneks do ne vem kdaj. No, v bistvu imam itak penzion paket preko očeta, tako da me ne pride zelo drago vse skupaj. Po izteku aneksa bomo pa še razmislili. Sem si pa zdaj nabavila še predplačniški paket izi mobil, ki ima vse po 19 sit, tako da bom ta sim koristila za stvari, ki so pri mobitelu dražje, kot npr. klici v stacionarno omrežje ali drugo mobilno omrežje... Saj moram malo prečekirat cenik na mobitelu, da bom vedela, kaj naj s katere telefonske kličem oz. pošiljam...

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.1.2006 22:36:55   
KODA
Bova kar pri Mobitelu ostala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.1.2006 7:17:54   
Mariposa
Mislim, da bom šla k Simobilu, pa čeprav imam zdaj študentski paket. Se mi zdi ta Mobitel precej dražji in vsi, ki so prestopli na Simobil ga blazno pohvalijo. Sploh pa zdaj, ko je ena omenila, da lahko prestopiš kljub aneksu me pe še bolj mikauser posted image Da o njihovih telefončkih ne govorimuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?