Anonimen
|
Seven, ne nori. Po driski se ti naj najprej telo obnovi. Raje začni hujšat z nami naslednji teden!!! Drugače pa sem bila danes ful pridna. Včeraj zvečer sem že držala v roki francoski rogljiček, ki sem ga spekla za mojega malega, toliko, da ga nisem dala v usta, pa sem se zadnji trenutek spomnila tiste pesmice, ki jo je dala ena naša uporabnica (ej, sorry, nisem si zapomnila, katera, ampak si res super!!!). Sploh tisti del mi je šel po glavi, ko je pisalo, da bo šlo za trenutek užitka, potem pa bomo imele veliko trenutkov krive vesti, pa še rezultati ne bodo tu... Tako da sem ga dala nazaj, in je bilo vse ok, pa še zmagoslavje sem čutila... Danes mi je tudi kriza, ker sem lačna. Za kosilo sem si naredila fižol, ki je bil popražen v teflonski posodi (s kapljico - ampak res kapljico - olivnega olja) in kuhan grah ter korenček. Nisem si mogla mislit, da je to taka dobra kombinacija. Verjetno jo bom uporabljala še naprej, po dieti. Samo sem se pa uštela v količini. Fižola in graha je bilo premalo oz. ravno dovolj za dva, zmanjkalo je pa za večerjo... tako da zdaj sem lačna in razmišljam, da bi šla jest solato. Ampak ne bom. Grem raje spat, zjutraj bom itak morala zgodaj vstat. Za zajtrk pa dve hruški... oz. katero koli sadje bodo dali v službi za malico. Kosilo: barilla omaka z olivami in špageti. Večerja: 8 petit keksov z marmelado (te imam doma, pa jih je treba porabit, ker sicer jih nihče ne bo pojedel). In seveda - čokolada. Čudno, ampak res ne čutim neke velike potrebe po sladkem ali po basanju s hrano. Upam, da bo tudi jutri tako... Vem, da sem prvič, ko sem se lotila diete, prav čakala in izbirala vse te tortice in kremšnite... Tokrat me res ne mika. Joj, srčno upam, da mi bo uspelo. Sploh, ker imam dobro motivacijo... Moj me je danes objel in mi povedal, da je ponosen name, ker ve, koliko premagovanja me ta dieta stane... Se mi zdi, da sem kar zablestela in dobila novih moči. Punce... SMO ŽE EN DAN BLIŽJE KONCU DIETE!!! Kdaj se pravzaprav zaključi? Je že katera izračunala, kateri datum bo to?
|