potocnik -> RE: JUNIJSKE MAMICE (31.3.2006 8:41:50)
|
Zdravo punce! Naš pa bi samo hodil. Seveda ga je treba držati za rokice, on pa šiba povsod in zraven ravno poskakuje od zadovoljstva. Pot ga ponavadi vodi do kakšnega predala, ki si ga odpre, potem pa šnofiri po njem in meče stvari ven. Pa tako trmast je, da karkoli si zabije v glavo bo naredil, sicer pa je jok. Včeraj smo šli pogledat tudi Cicibanove čeveljčke, pa nismo nič kupili, ker imajo same zimske modele, visoke gležnarje, kaj bolj pomladnega oz. poletnega pa ni bilo zasledit, mogoče dva ali trije modeli, ki mi niso bili všeč. Jaz Eneju dajem že takoj od začetka D3 kapljice, ker AD3 so ga zvijale in šraufale tako močno, da je od napenjanja dobil popkovno kilo. D3 so veliko boljše, nič krčekov ne povzročajo, popkovna kila pa se mu je tudi že zarastla tam pri 4 mesecih. Dojila sva se do 5. mesecev, potem pa sva počasi nehala. Jaz sem nehala tako, da sem začela izpuščati obroke, na koncu sva se dojila samo še vsaki drugi dan, potem vsaki tretji dan potem pa konec. Podojila sem ga takrat, ko sem začela čutiti pritisk mleka v prsih in če izpuščaš obroke, je ta pritisk vedno manj pogost, dokler na koncu mleko ne usahne. Katarina2004, upam, da to zoprno bolezen kmalu premagata in da bosta spet zdravi in veseli! Dovolj bo za danes, lepo se imejte!
|
|
|
|