kakšna stajica??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

bobek05 -> kakšna stajica??? (3.1.2006 16:45:35)

Z mrežo ali lesena z rešetkami? Kakšna je boljša oz. kakšne so važe izkušnje? Jih sploh imate? Meni te lesene izgledajo nekam bolj stabilne, četudi je pri mrežastih + to, da če pade, da se ne udari ob les... v lesenih je potrebno potem blazine okrog dat..

No, kaj pravite?

KMALU -> RE: kakšna stajica??? (3.1.2006 17:12:10)

Osebnih izkusenj nimam....
Ima pa sestra doma tole mrezasto in je zelo zadovoljna.. Tako kot si rekla, ce slucajno pade, se ne more udarit v glavico... Poleg tega je mali bolj zadovoljen in se pocuti manj utesnjenega, ko se lahko drzi za mrezasto steno in jo vcasih malo povlece levo in desno...
Je pa dovolj stabilna- to vprasaj v trgovini, ker je stabilnost odvisna od tega kaksno je dno stajice...

BarbyR. -> RE: kakšna stajica??? (3.1.2006 18:01:58)

Mi imamo leseno in smo zelo zadovoljni.Dno je nastavljivo tako,da ga lepo daš dol ko se že postavlja na noge.Da bi se pa udaril po glavici pa ni straha,ker ima-vsaj naša,okol in okol blago še kar debelo.

Anonimen -> RE: kakšna stajica??? (3.1.2006 19:18:56)

Lesena je zakon. Če pade in se udari, sploh ni tako hudo. Nikoli še ni jokala zaradi udarca v lesene, okrogle palčke. Super je ker ima oporo pri vzdigovanju. Igra se tako da daje igrače ven in nazaj noter v stajico.....
Še in še bi lahko naštevala o prednostih lesene stajice.
jaz sem zelo zadovoljna
čaw

KMALU -> RE: kakšna stajica??? (3.1.2006 19:28:05)

Zakaj pa v mrezasto ne bi mogla dajati igrac ven in noter?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

*maja -> RE: kakšna stajica??? (3.1.2006 21:04:27)

Mi uporabljamo namesto stajice kar prenosno posteljico in je prav super. Najbolj fino pa je to, da dno ni mrzlo (tako kot pri večini stajic), ampak je lepo toplo in mehko.

Stran: [1]