|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pižamica
3.1.2006 16:37:40   
janina
Pozdravljene ringarajčice!
 
Mam dva vprašanjca za vas.Prvo koliko so oblečeni vaši malčki ponoči ko gredo spat,pa koliko stopinj imate?Pa še kaj imajo oblečeni vaši malčki pod zimskim pajackom,ko greste ven?Moj malček je star 4 mesece.
 
      Hvala pa lep pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pižamica
3.1.2006 16:49:50   
Minka Pobalinka



Ponoči spi v bodiju in bombažni pižamici ( 19 - 20 stopinj), pokrit je s kovtrčkom, po potrebi še z deiko. Podnevi je v bodiju, majčki in hlačah, imamo 23 stopinj, ven greva v hlačah in jopi iz termovelurja + pajacek in deka. Aja star je 6 tednov.



(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pižamica
3.1.2006 17:21:54   
Katrin
Mi smo stari 10 mesecev; ponoči imamo pižamo (pajac) in nogavičke, pokrita pa je s prešito odejo. Temperatura v spalnici je cca 20 stopinj.

Pod pajacem sva pa oblečeni normalno: žabice, hlačke, nogavičke, bodi in en zgornji del - jopica, potem pa kapa in šal ter pajac. Nato jo pokrijem še z dekico in prevleko od vozička.

Lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pižamica
3.1.2006 17:46:23   
total
Bodi + pižama z stopali,v sobi 19 stopinj,pokrit z kovtarčkom,oblečen za ven tako kot so napisale predhodnice.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pižamica
3.1.2006 18:14:32   
Grascakinja
Ponoči 20 stopinj, oblečena v bodiju brez rokavčkov in dvodelni pižamici in spalni vreči, po potrebi jo še pokrijem z dekico.
Pod pajaca je oblečena pa tisto, kar ima sicer notri oblečeno - žabice, bodi brez rokavov, majčko in spodnji del trenirkice ali hlače. + šal, kapa, rokavice in v zimski vreči je.
Ima pa 6m.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pižamica
3.1.2006 19:12:38   
krompircek
STARI 6M
Ponoči ima oblečen bodij in pajaca pa v vrečo jo dam ker drugače vse zbrca.Po potrebi jo pokrijem z dekico. Vsobi je 20 stopinj podnevi pa jo oblečem tako kot so že napisale.

_____________________________

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pižamica
3.1.2006 19:14:56   
bobek05
Anej je star 6,5 mesecev. Ponoči ima oblečen bodi z fogimi rokavi in bombažno pižamo. V sobi je cca. 18-20°C (ponoči!)...

Ko gremo ven mu oblečem: bodi z dolgimi rokavi, žabice, nogavičke, copatke, hlače, majčko, bundo, kapo.. V vozičku pa ima tudi toplo odejico. Rokavičk in šala ne prenaša, zato ga s tem ne silim..

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pižamica
3.1.2006 23:17:46   
Sofi
Spi v bodiju brez rokavov, zoknčkih in pižamici s stopalci, pokrit je z odejico, v sobi pa imamo cca.20-22 stopinj.
Ko greva ven mu oblečem bodi brez rokavov, majčko, štrampeljce, nogavičke, podložene hlače, včasih puloverček, toplo bundico, bombažno kapico + šminkersko kapo, šal, rokavičke in čevlje. Pokrijem ga še z dekico.
Bo pa jutri star 5 mesecev.

LP

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pižamica
4.1.2006 0:06:37   
lelaval
Mi pa imamo majčkeno bolj hladno za spanje -18 stopinj (še pozimi čisto mičkeno odprem okno, a pazim, da ji ne piha). Za spat ima bodi z dolgimi rokavi, bombažne štramplčke (ker j sicer ostane brez zoknčkov z mrzlimi nogicami) in pižamico - navadno brez podplatov, pokrita pa z odejico (včasih še kociko). Čez dan je notri nekje isto oblečena + copatki. Ko pa greva ven, pa ji dam jopčko iz flisa - če je zunaj bolj hladno, zimskega pajacka, kapo, včasih šal čez usta, ko zaspi, pri nogicah ima majhno trmoforkico (sicer ima ledene nogice, ker mi zunaj spi tudi po 3 ure, ven pa greva v vsakem vremenu, razen, če ful dežuje ali ful piha veter)., pokrijem jo s kociko in večo od vozička. Stara pa je 6,5 mesecev.

(odgovor članu janina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pižamica
4.1.2006 9:41:48   
viv_
Od prvega dne, ko smo jo prinesli domov, spi v bombažnem pajacku ali pa v dvodelni pižami in v debelem žaklu (brez rokavov). V sobi imamo 19-20 stopinj.

Ko se malo otopli, zamenjam žakel za tanjši.

Poleti ima pajacke s kratkimi hlačkami in rokavčki, pa čisto tanek žakel, kot rjuha.

Nikoli ji nisem oblačila bodyjev in štumfov pod pižamo, ker mi je grozno ob misli, da bi mogla jaz spat v spodnji majici in štumfih. Je pa "topel" otroček, nikoli je ne zebe.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
4.1.2006 11:36:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?