Anonimen -> RE: "ODLOČNE" 1. dan (3.1.2006 21:26:55)
|
Pa glede ričeta - a je kaj narobe če svinja samo malo notri stopi? Pa še, kaj si vse jedla za kosilo na OH dan? Za večerjo pa vedno sladico? A lahk konkretno sladico - kremšnito? Ričet sem jaz delala brez mesa, za Tiborja in Gorazda sem ga na koncu dala posebej in notri skuhala še hrenovko ali klobaso. Na OH sem jedla v glavnem makarone s paradižnikovimi omakami, tistimi kupljenimi. Najboljša mi je od Felixa z olivami in kaprami, je še najmanj sladka. Lahko pa jih menda zabeliš tudi z drobtinicami, samo tega si jaz raje nisem privoščila. Je pa to tudi zelo, zelo slastno. Vsaj meni. Drugače pa sem si poleti delala tudi pizzo. Kupila sme testo, ga polila oz. namazala s paradižnikovo omako, potem pa čez čisto na tanke rezance narezano papriko, pa narezane olive, pa gobice ali kakšno drugo zelenjavo. Tudi zelo dobro, samo se mi potem ni več dalo toliko stvari tako na drobno rezat. Ker mora res biti na tanko, ker se tako hitro testo speče. Drugače se zelenjava še pogreje ne dobro. Pa še precej drago pride vse skupaj. Ja, za sladico pa sem včasih en konkreten kos torte, in to tiste, ta mastne. Jaz imam take najraje. Pozneje pa se mi jih tudi ni dalo več ekstra kupovati, pa sem zvečer tudi kar makarone, ki so mi ostali od kosila, pojedla.
|
|
|
|