Gina -> RE: streznitev.... (6.1.2006 14:06:57)
|
Ne, betsi, nimaš prav. Ko imaš več kot enega majhnega otroka, niti slučajno ne zmoreš vsega, kar bi rad - niti fizično niti psihično, pa čeprav si ful želiš. Sploh če nimaš babic za varovat otroke, celo če jih tudi imaš, je pogosto tako. NE ZMOREŠ VSEGA, ker nisi boginja - amen. To ti lahko skoraj vsaka z dvema majhnima pove, pa če se tudi v ničemer drugem ne strinja z mano, se to bo. Še nekaj nimaš prav, jaz nisem nič tečna in naveličana ali zanemarjena, pa čeprav se ukvarjam pretežno s familijo. Moram pač iti teči na smučkah z otroki, ali pa pač celo ne morem, ker nimam varstva za najmlajšega, kot npr. včeraj. Ampak to ni vzrok za slabo počutje. Slabo se počuti od anonimne mož, ker ni v prvem planu. Pa sem prepričana, da ni zanemarjena, ker četudi si v trenerkah, pa se ukvarjaš s pospravljanjem in skrbjo za otroke, to ni povezano z zanemarjenostjo. Lahko je trenerka čist nobel. Njemu manjka pozornost in občutek, da jo ima lahko čisto zase, pa da je ful seksi.... Ne sprejme dejstva, da je družinsko življenje drugačno kot samsko. Ni mu več tako všeč, kot je mislil. Rad bi boginjo, ki se mu posveča. No, vsaj jaz tako to vidim.
|
|
|
|