rainbow -> RE: Marčevke 05 (31.7.2009 16:58:24)
|
Ojla! Evo, smo z bolnice[sm=smiley1.gif]; vse ok, Enja okreva, dopoldan je doma 3 ure spala, ker ponoči ni mogla dobro spati (posledično jaz tudi ne) in je nadoknadila. Lia je čisto vesela, da se spet skupaj igrata[sm=smiley1.gif]. So pa ji vzeli žrelnico (ali polipe eni rečejo) in zmanjšali madlje. Pa v levem ušesu se ji je tekočina nabirala, tako da sluh tudi ni bil najboljši in so ji še to zrihtali. Moram še pohvalit osebje, zelo prijazni[sm=bravo.gif] Ugi, za varnost je v vrtcih res slabo poskrbljeno. To je res super, da imate primerno ograjo. Pa eni otroci so pravi potepuhi, ne vem, če bi moji dve kadarkoli pomislile, da bi poskušale odit z vrtca, ampak nikoli ne veš, kaj se plete po otroških glavah, a ne. Joj, jaz imam pa še dobra 2 tedna dopusta pol pa konec, oziroma začetek novega šolskega leta. Ne vem, če bomo še kam šli, ker gre naš ati v službo. Mogoče pa si privoščimo kaj konec oktobra. Sicer pa moramo zdaj na Enjiko pazit[sm=smiley1.gif], da se ji to fino zaceli. Tiste, ki ste na morju/v gorah, uživajte, ugi, vi pa tudi seveda[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|