Anonimen -> RE: za 1. praznovanje (4.1.2006 16:08:09)
|
Jaz bom nardila narezek Poleg tega je pa fino še kot dodatek narest filana jajca. Gre pa tako: Jajca trdo skuhaš. Jih razrežeš na polovico, pobereš ven rumenjake, in le te zmiksaš z tuno, kaprami, kumarcami, olivo, lahko dodaš še slane ribe. Vse to nekako po občutku. Pa še majonezo da ni tako suho. Potem to filo daš v beljake da zgleda kot prej, rumenjak. To postaviš v hladilnik. Je fina priloga. Kar ti pa mase ostane, pa lahko ponudiš še kot dodatek za namazat na kruh. Potem je pa tud fino, če narediš testo, kot za pico al pa kruh, ga razvaljaš, potem pa na to položiš eno plast šunke ali pršuta in eno plast sira. Potem pa to zaviješ in daš v pečico na 180 stopinj za 1/2 ure. Ko je pečeno razrežeš in ponudiš (ohlajeno ali pa še toplo). Tud to je zlo fino, in malo popestri mizo. čaw
|
|
|
|