stanovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Anonimen -> stanovanje (2.1.2006 23:31:03)

Kako je na stvari...s partnerjem imava našparano okoli 3 milijone, oba službi za NDČ, tako da bi lahko vzela vsak svoj kredit okoli 50.000 na mesec (partner malo več)...

Ker imava na poti otroka, me zanima, kam bi se vi obrnili...

Vseskozi pregovarjam partnerja, da bi že šla malo pogledat po nepremičninskih agencijah, pa kar odlaša, midva pa lepo dajeva najemnino namesto da bi začela "sebi" plačevat.

Kaki so sploh postopki? Ko prideš recimo v agencijo, kaj potem? Ko ti je všeč kako stanovanje? Koliko papirjev je potem za urejat? Pa krediti? Koliko časa se te zadeve urejajo?

Ma od vsega skupaj me mineva vse. Partner pravi, kako nimava nič denarja, sploh noče it nič gledat - čeprav si želi stanovanje, ampak skratka jaz sem obupana..

Prosim kdor je šel skozi to, a mi lahko daste kak nasvet.

Hvala, lp

p.s. pa komu zaupat glede stanovanj...mogoče ne bi bilo odveč, če bi mi kar konkretno za Maribor povedali, kam se obrnit.

SREČNO!

Anonimen -> RE: stanovanje (3.1.2006 10:45:38)

Če bosta vzela kredit, potem bosta kar se nepremičninskih agencij tiče kar dobro skozi prišla. Težje je, če je treba hrati prodati še stanovanje, v katerem živiš, in da se potem vsa ta krog zaključi, ker lahko, da tisti, ki kupuje tvoje stanovanje, mora tudi še svojega prodati itd. itd. Torej pri vama tega problema ni in vaju bodo samo veseli, pa tudi vidva bosta imela veliko manj stresno situacijo. Kako in kaj naprej, vama bodo pa vse na agenciji povedali.

Stran: [1]