Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: naj otroku spremenimo ime? 26.1.2006 2:37:49
|
|
|
|
KODA
|
Zelo lepo ime ima. Jaz sem tastarejšega poimenovala Maj.Šok za moje,ker so rahlo staromodni.Pa takrat je moja mama hotela malo piskerček zraven pristavit,pa je skoraj ponorel.Od takrat dalje je pa mir.Ni ji ostalo dugega,kot da se sprijazni.In se je.Sčasoma se bodo navadili na ime.
|
|
RE: naj otroku spremenimo ime? 26.1.2006 4:25:56
|
|
|
|
Galja
|
Če bosta spreminjala ime samo zato, ker ni všeč "ta starim", bosta naredila največjo napako!!!! In verjemi, da je to le začetek vtikanja v vajine odnose in vzgojo hčere. Hčerka je VAJINA IN SAMO VAJINA, ZATO VAMA PRIPADA PRAVICA DO IZBIRE NJENEGA IMENA! Če drugim ni všeč, je to njihov problem, ne vajin. Če jo bodo klicali princeska, jim povej, da je princeska Tija in jih toliko časa popravljaj, da se bodo navadili na ime in ga tudi sprejeli. Veliko sreče ti želim. Če pa bodo še naprej leteli komentarji na račun imena, pa jih samo ignoriraj.
|
|
|
Strah ob uvajanjuAdminČesa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (
32%)
da me bo otrok strašno pogrešal (
5%)
da se bo otrok poškodoval (
3%)
da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (
8%)
da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (
10%)
da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (
42%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!