|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strije - kako je to mogoče mesece po porodu??...
1.1.2006 12:41:07   
tincci
Sem bila ponosna, da sem nosečnost kljub velikemu trebuhu prešla brez strij. No, pa sem se očitno prezgodaj veselila. Par dni po porodu so se mi pri popku pojavila manjhne strije, ampak tako majhne, da se nisem sekirala. Danes smo stari 2meseca in opažam nove strije, ki niso več čisto ob popku, ampak kar po trebuhu?? Kako je to mogoče? Polno dojim, kile od nosečnosti so mi šle že vse dol, trebuh pa se mi zdi, da je enak že od poroda. A se to koža krči nazaj in zato ratujejo strije??? Ne razumem, vedno več jih imam, zdaj se pa že orng vidijo!!!!!!! user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strije - kako je to mogoče mesece po poro...
1.1.2006 12:54:07   
zoya24
Ko je meni kolegica rekla, da zelo rade nastanejo strije po porodu, sem jo prav debelo pogledala. No pol pa berem na RR, da je to očitno zelo pogosto. Baje se strije naredijo, ko gre koža narazen, al pa ko gre skupaj, pri tebi je očitno slednje. Predlagam, da se začneš mazat, kej več pa verjetno ne moreš naredit.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2006 22:37:11   
žlička
to je meni povedala punca iz porodnisnice, s katero sva bile skupaj v sobi....sem tudi malo cudno pogledala

sem pa na kremi od Mothercare prebrala, da naj bi se mazalo se 2 meseca po porodu...in jaz sem se mazala...torej je le res nekaj na tem

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2006 23:24:44   
Jessy
Tudi jaz sem ena izmed "srečnic", ki smo fasale strije po porodu! Še en dan pred porodom sem ponosno opazovala trebušček, ki je bil brez ene same samcate strije....na....zdaj pa imam na trebuhu in tudi na boku. Ehhhhhh......user posted image

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 11:23:07   
mujcek
Strije se lahko pojavijo tudi, če oseba na hitro izgubi več kg; po porodu pa je enako stanje pri mnogih ženskah-kg gredo hitreje dol in potem strije!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?