|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana
31.12.2005 14:31:09   
jasny
Danes sem delala baby check mini in je pokazal samo eno črtico, že spet user posted image .

Sploh ne vem na čem sem, ker je danes že 39 dan ciklusa, user posted image  pa ni.

Koliko dni je normalen ciklus?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razočarana
31.12.2005 14:33:59   
KIRA
običajno 28 dni od prvega dne M naprej. ampak pri posameznicah lahko pride do manjših odstopanj - v smislu par dni. počekaj še kak dan ali 2 in če ne bo M, pol probaj še s kerim drugim testom. morda še nimaš dovolj nosečniških hormonov v krvi in tine pokaže... probaj CB ali pa romed ali kerega drugega...  najbolje da vzameš prvi urin zjutraj, tam naj bi se nabralo več nosečniškega hormona, drgač pa nima veze, kdaj delaš test... saj itak v navodilih piše.

LP

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2005 14:39:10   
jasny
To vem, da je normalen ciklus 28 dni, ampak še nikoli nisem imela tako dolgega ciklusa. Nazadnje je bil dolg 32 dni.

Zanima me namreč koliko dni je najdaljši, da je normalno in ni nič narobe.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2005 14:42:26   
KIRA
saj ni nujno, da je kaj narobe. morda imaš  pač neredne M. če nisi bila v teh dneh kaj bolana ali kaj podobnega, ne bi smelo imeti vpliva na tvoj ciklus, če je bil do sedaj reden.
jaz ti svetujem, da še kak dan ali 2 počakaj. se bo že samo uredilo. če pa res misliš, da nekaj ne štima, pol pa pojdi k G, pa naj pogleda....

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2005 14:52:07   
jasny
prehlajena sem bila cel mesec, morda pa je to vzrok zamujanja

hvala za tvoje odgovore in lepo silvestrovanje ti želim

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2005 19:30:31   
Anonimen
Baje, da je do 45 dni "normalno".

Srečno!

(odgovor članu jasny)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2006 20:16:47   
buča
Od 20-40 dni je še normalno....
Meni je test urina pri dr pokazal,da nisem nosečauser posted image ...pa user posted image ni in ni bilo,je šla mami kupit test Intim,je bil pozitiven in to 42 dan ciklusa,drugače imam cikluse na 25-28 dni....No,nočem ti dajat lažnega upanja...ampak vseeno upam,da si ..saj veš kaj..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2006 19:57:09   
ELCA
JA KOT PRAVIJO KOLEGICE 28 DNI MENI JE ENKRAT ZAMUJALA TRI MESECE TO PRIDE DO NEKIH HORMONSKIH MOTENJ NAROČI SE NA PREGLED. ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 22:56:38   
KODA
Meni je junija tudi zamujala tri tedne iz neznanega razloga,ker imam drugače redne cikluse na 26-28 dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?