KIRA -> koliko vas je dalo odpoved vzajemni??? (31.12.2005 14:25:49)
|
midva sva dala oba odpoved in sva pristopila k adriaticu - sva imela svoje razloge. dejansko pa sem bila presenečena nad številom odpovedi, ki naj bi jih vzajemna prejela v teh dneh - zdi se mi majhno, če se naj tako izrazim. po tv so rekli da od triglava baje 80 tisoč, od adriatica pa zaenkrat 12.600. glede na dolgo vrsto, ki je bila na naši pošti - in da vam povem : sem direkt gledala kam pošiljajo ljudje pisma, ker so bile res nenormalne vrste predvčerajšnjim - bi miralo biti število odpovedi vzajemni precej večje, če se je na drugih poštah dogajalo isto. skoraj vsak 2 je imel vsaj 1 kuverto za vzajemno. zanima me, kako ste se odločile ve - a ste tudi ve odpovedale - danes je bil zadnji dan, če se ne motim... poleg tega pa ne vem, če nisem zasledila ali pa še uradno ni bilo nič povedano: a so certifikate sedaj preklicali, ali pa še ne? zato ker sem že enkrat prej omenila - da se mi zdi to nategovanje ljudi. da dajejo nek papir in obljubljajo nek delež oz. delnice, pa sploh nimajo pravne podlage za to, ker vzajemna še vedno ni delniška družba. poleg tega pa če smo ob sprejetju sklepa za preoblikovanje vsi bili lastniki, nam deleža ne morejo vzet samo zato, ker sno šli drgam ali kako??
|
|
|
|