Annny -> RE: a to cigani pri vas tud počnejo? (2.1.2006 11:15:40)
|
Hvalabogu sem imala s Cigani bolj posredne stike.. Enkrat sva s fantom preurejala hišo blizu Bleda in sva nagrmadila kup šare pred vhodom (kar naj bi kasneje en sosed odpeljal na smetišče). Med drugim sva dala stran hladilno skrinjo in vso njeno vsebino..pa pride mimo ena Ciganka in pravi, če lahko vzame vse to za njihovega psa..no, je nabasala celo vrečo, pa razno drugo šaro zraven. Fant je na tihem pripomnil, da verjetno tega ne bo jedel samo pes..pa sem bila takrat prav huda nanj, zakaj se norčuje...pa je rekel, naj mu le verjamem, da je tako. Frizerka mi je pravila, da je enkrat prišla k njej neka ciganka, da ji je naredila trajno (ki, kot vemo, ni poceni), ko pa je bilo treba plačat, sta v salon vkorakala dva plečata ciganska deca in sta frizerki rekla, da jo bosta samo na g..., če ne bo njune mame pustila pri miru. In so šli, frizerka pa je trajno morala plačati sama (ne vem, zakaj ni poklicala policije..). Med prakso na sodišču pa sem šele videla, koliko Romov /ciganov dejansko je na območju Jesenice- Radovljica in kakšne izpade imajo..Od streljanja po blokih, groženj, zasledovanj, kraj na bencinskih črpalkah itd..kar pestro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|