prosim za vaše mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

ELCA -> prosim za vaše mnenje (30.12.2005 20:02:07)

halo mene pa neki zanima jaz sem imela pred 40 dni spontani splav in vsi so mi rekli da bi morala počakati 6 mes. do ponovne zanositve. 6.1.sem naročena pri svoji gin.ampak moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]zamoja že tri dni in me skrbi da sem noseča pa me zanima če katera ve ali bo to vredu malo me skrbi da nebo kaj narobe a otroka si zelo želim. če je katera imela podoben primer prosim za pomoč! hvala

biba77 -> RE: prosim za vaše mnenje (30.12.2005 23:11:22)

V katerem tednu pa si imela ss?
Ce je bilo bolj na zacetku nosecnosti in ciscenje ni bilo potrebno, potem ne potrebujes 6-mesecne pauze (po Pusenjaku).

emaa -> RE: prosim za vaše mnenje (31.12.2005 10:06:25)

Moja svakinja je imela ss v  tednu, G ji je svetovala premor ene M, zanosila je brez premora, zdaj ima pa doma 7 tednov starega zdravega fanta

eva1 -> RE: prosim za vaše mnenje (31.12.2005 10:29:26)

ja če je prišlo do spontanega splava, brez čiščenja, potem ni potrebno čakati-vsaj tako so meni rekli...jst sem imela aprila splav, zanosila junija in je bilo vse ok! drugače pa itak vsak drugače reče-eni 1 mesec, eni 3, tisti zdravniki, ki so starejši pa 6 mesecev(tako je včasih držalo)!

Sulfinija -> RE: prosim za vaše mnenje (31.12.2005 10:45:17)

Joj punce tudi meni dajte pomagati tudi jest sem vam zastavila isto vprašpanje kot naša Elca.

LP Mojca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Stran: [1]