tincci -> Projekt spanje (30.12.2005 19:14:23)
|
Mi imamo že od vsega začetka en velik problem: spanje. Sem se že sprijaznila, da naša 2m rabi pač manj spanja, ampak kar je preveč, je pa preveč. Spi od 9-12 ur na dan. Že zadnje mesece nosečnosti sem imela probleme: nikakor nisem mogla zaspati pred drugo uro zjutraj, včasih pa sem bila pokonci tudi do petih. In enako je sedaj. Sicer tamala že ful bolje spi ponoči kot na začetku, ampak to traja nekaj dni, potem pa spet par dni hodimo spat ob dveh, treh. Danes ob pol petih! Poskušala sem tudi, da je od petih popoldan nisem pustila spat, pa je vseeno zaspala ob enih zjutraj, pa še tečna je bila. Skratka, sploh ne gremo spat pred polnočjo. Ali naj dam času čas? Berem, da naj bi uvajali večerni ritual po 3. mesecu, ko otrok že loči med dnevom in nočjo. Danes je spala takole: 03.00-04.00 04.30-7.50 in potem do sedaj še trikrat po eno uro. Zvečer bo pa spet kot sova ... Vse bi bilo lepo in prav, ampak sva sami do ponedeljka pop, moj dragi je odsoten, mami in tašča pa precej stran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|