corfu -> RE: zakaj me to žre??? (30.12.2005 18:18:32)
|
Nekako razumem tvoje občutke! Ampak s tem, ko svojega že vnaprej opozarjaš, sprašuješ, ga prosiš, da ne bi prišel domov vinjen itd. ga na nek način odrivaš od sebe. Moški včasih enostavno mora iti in se imeti super s kolegi, pa še kakšno pivo spiti, da je potem zopet lahko tisti srečni očka in mož, na tak način si napolnijo baterije. Žal je tako, smo si različni! Ženske smo pa itak takoj užaljene in razmišljamo same traparije, kot so: me nima več rad, ima mogoče drugo, ne razumemo, da je raje danes s kolegom in ne z nami doma....Jaz pa to ne bi nikoli naredila, bla, bla... Še nekaj misli iz knjige dr. Johna Graya S svojo vezanostjo na žensko moški na nek način izgublja samega sebe. Če se moški umakne, ženska dvomi v njegovo ljubezen. Če se ne umakne, dvomi v svojo ljubezen on. Če moški ne dobi priložnosti, da bi se oddaljil od ženske, ne bo nikoli imel priložnosti, da bi začutil močno željo po zbližanju z njo. Tudi moški, ki ljubi, se mora občasno oddaljiti od ženske, da bi se ji kasneje zopet lahko približal. Preberi kakšno dobro knjigo na temo: samozavest, moč pozitivnega razmišljanja... Neverjetno kako neke stvari zakompliciramo, čeprav niso komplicirane in to predvsem kompliciramo ženske! Želim ti prijeten in umirjen večer![sm=rozica.gif]
|
|
|
|