JASNA D
|
Čujte, vidve vročekrvne dekline. Zdaj pa takole. Nobeni nisem nič zamerila, vsaka ima svoj prav. Moyca, samo v mojo olajševalno okoliščino - do njegovega 35. leta je za njegovo ritjo vedno stala mama. Čakala ga je do poznih ur, ko ga je videla, da odpira kapijo, je hitro hrano začela pogrevat, tako da ga je topla pričakala na mizi, ko se je sezul in slekel. To je samo primer. Sem se s taščo o tem večkrat pogovarjala, pa je sama priznala, da to njenim moškim nikoli ni bilo treba - namreč pospravljati za sabo, kaj šele za drugimi. Dejstvo je, da deda pri 35. letih le težko spreobrneš. Njegovega brata je njegova žena dobila dosti dosti mlajšega in ga je lahko še "vzgojila", starega cucka, pa bojda težko naučiš novih trikov. Je pa dobil svoje umazane zokne že na svoj pojšter, pa jih je samo prijel in vrgel na tla ter odložil svojo trudno glavo..., sem jih pobrala in mu jih vrgla na bučo, pa jih je prijel in dal pod svoj pojšter, se nasmejal in rekel, da bo le lažje zaspal. Očitno mu bom težko prišla do živega. Razmišljam, da bi mu jih enkrat dala na krožnik - v kakšno domačo govejo juho ali slastne zrezke, ki jih ima zelo rad. Pa kolikor ga poznam, pač ne bi pojedel, zokne pa bi še vedno povsod puščal. Zelo sem na primer vesela, ko embalažo od skutic, pudingov, jogurtov... pusti na klubski mizici, pokrovček pa z umazano stranjo vržen na mizo. Vsak dan imamo na sporedu: pa kaj si res tako p****, pa kaj je tako težko odnest v smeti, pa razne grožnje. V treh letih in pol vsakodnevnega teženja ni nobenega uspeha. Pove mi le to, da bolj tečne babe ziher noben nima. Če pa imate še kakšen recept za take veliiiiiike otroke, pa dobrodošle. Pa ne se bat - nisem tako hudo zamerljiva . Jasna
|