|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: imate izkušnje z Avonom
14.6.2006 14:17:37   
al1*
Škoda. Pa vseeno hvala!

lp

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
3.7.2006 21:22:55   
sergy
Če ima katera željo po članstvu je vabljena.
posebej aktualne so kreme za sončenje, sijoče barve za ustnice, ter poletni hit gel proti celulitu.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.8.2006 14:40:20   
KBM
Jaz sem tudi članica pri Avonu pa tudi sem full zadovoljna z njihovimi izdelki!!user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 53
3.8.2006 14:53:03   
anitaz
Tudi jaz sem članica in sem res zelo zadovoljna. Pa še poceni je user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.8.2006 14:54:20   
anitaz
Ta tema je že tolk stara, da nisem vedla da sem že pisala tle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.8.2006 14:55:50   
KBM
Jaz sem malo nazaj brskala in sem videla,da nisem pod to temo nič odgovorila in sem sedajuser posted image

Sorry ker sem te zavedlauser posted image

< Sporočilo je popravil Boris -- 3.8.2006 14:56:08 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 56
3.8.2006 15:41:29   
bamby
Jaz sem s kozmetiko Avon na splošno zadovoljna, kupujem pa jo še iz časov, ko se jo je po katalogu naročalo iz Italije, tako kot zdaj pri nas. Se zgodi, da kdaj kakšna stvar ni ravno najboljša, oziroma mi ne paše na kožo, pa zaradi tega ni slaba, le ustreza ne. Zato jo brez skrbi lahko pošljem nazaj, pa mi vrnejo denar ali zamenjajo z drugim izdelkom. Pa še cenovno ugodna je, posebno tisti izdelki, ki so v akciji.

Želim vam veliko dobrih nakupov!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 57
3.8.2006 15:44:00   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Boris

Jaz sem malo nazaj brskala in sem videla,da nisem pod to temo nič odgovorila in sem sedajuser posted image

Sorry ker sem te zavedlauser posted image

Ampak si me res, veš user posted image user posted image  Ti ti user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 58
3.8.2006 18:09:49   
KBM
user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 59
24.8.2006 20:40:59   
sergy
Če ima katera željo po katalogu - Avon - ga lahko dobi.
Dobijo se tudi testerji stvari, ki jo nekdo želi kupiti.

Javite mi in dogovorili se bomo.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?