baguSka
|
Draga Amoss. Na žalost je tako, da smo vsi ljudje. Daleš od tega, da zagovarjam tvojo taščo, ampak vsak je samosvoj in nihče nas ne more spremenit. Tudi tvoje tašče ne. Tudi, če bo tvoj fant stopil v akcijo in skušal karkoli urejat, bo vso situacijo le še poslabšalo. Poleg vsega boste še skregani in potem bo res govorila naokoli, da si ji ukradla sinkota. Zdej pa tko: ali se sprijazniš z njenim obnašanjem in živiš tako naprej - vendar je pogoj da se sprijazniš in si daš vedet, da obstajajo še miljonkrat hujše tašče na tem svetu; al jo začneš popolnoma ignorirat, kar bo verjetno v začetku malo težje, ampak da začnete živeti res popolnoma svoje življenje in se sami vodite - torej se ne pustite več njej; al pa da oddideš stran. Ampak za moje pojme je to res najslabša možnost. V končni fazi boš pustila osebo, ki je kljub vsemu še vedno močno ljubiš in ti to veš. Ne moreš nehat ljubit osebe, če sovražiš nekoga drugega. Mogoče se v ti v tem trenutku zdi najgrši, ker on pač ne ve kaj naj stori, ampak MORAŠ se zavedat dejstva, da tudi on ne more ničesar spremenit. Lahko le še poveča prepad med vsemi vami. Dejstvo je, da bi on moral vsaj poskušat svoji mami razložit, da je popkovina že zdavnaj pretrgana in da je zdaj odrasel človek in naj mu pusti živeti po svoje. Ampak prepričana sem, da to nje NE BO spremenilo. Le še slabša bo. Težko je bit pameten, ker kot sem rekla, vsak človek je samosvoj in je pač z vsakim potrebno delati drugače. Edino pravilo v takih situacijah je, da spremenimo sami sebe, ker drugega nikakor ne moremo. Tako je in tako vedno bo. Torej TI moraš bit tista, ki boš nekaj ukrenila. Pa ne odkorakala stran, ker to najlažje... Spopadi se sama s sabo in premagaj taščo!!! Obdrži kar ljubiš!!! Ljubezen pač ne mine kar tako... Začnite živeti svoje življenje!!! Delajte kar vam paše, postavite se na svoje noge, ne poslušajte je!! Saj bo na začetku mogoče še grdo gledala, ampak mogoče bo pa sčasoma vidla, da je le delala narobe. Zdej pač dela tako kot njej paše, ker se ji pustite!!! Tega se moraš zavedat. Torej resnično začnite delat izključno kar vam paše in ne kar njej. Madona sej ste dost stari. Prenehaj se sekirat in raje uživaj življenje in to kar ti ponujeno zajemi z veliko žlico in ne izpusti tega!!!! Ne pusti, da ti človek, ki ga ne maraš, ukrade človeka, ki ga ljubiš!!! Se ti ne zdi?? Bodi močna. Bodi močnejša od nje!!! Je pa ja ljubezen močnejša od sovraštva no!? Sicer pa, začni ljubiti.. Začni ljubiti vse okoli sebe in kmalu boš tudi nanjo začela gledat z drugačnimi očmi. Jaz čisto verjamem, da ti gre zelo na živce, ampak, kot sem ti že zgoraj napisala, so še veliko hujše tašče!!!! Predstavlji si, da vajina pikica sploh nebi mela babice!? Vpraši koga kako je šele to hudo!?! Al pa da celo imajo babice, ki pa sploh nočejo vedet za svoje vnučke!!??! Poglej vse tašče so križ. Večinoma. Čisto vse že ne. Ampak a boš v primeru, da zapustiš dragega bolj srečna???? Sem prepričana da ne. Še bolj nesrečna boš. In v tem primeru je zmagala tvoja tašča. Ali ji boš pustila to zadoščenje??? Nora si, če boš to nardila. Resno ti pravim. Pa še to moraš vedet, da tudi če je tvoj fant mamin sinko, da tega ni kriv on, ampak ona. Ona ga je vzgajala in ona je tista, ki ga je priklenila nase. On ni pač nič kriv, zato ne sme bit on zdej tisti, ki ga grdo gledaš. Ampak, ne pozabi, da boš mogla tudi njo sprejet, tako ali drugače. Vredno je. Torej le ti veš kakšna je tvoja naloga, kako jo boš začarala in omejila in se ji ne več pustila. To moraš naredit, ker si bo vedno dovoljevala, kolikor ji boš pustila!!!! Torej ti si tista, ki moraš temu naredit konec. Gre zate, za tvojo srečo, za tvojo ljubezen... Vso srečo..
|