ana b -> jok, ko je zunaj in kopanje? (29.12.2005 8:30:09)
|
Dobro jutro! Po dolgo dolgem času se spet oglašam. Sem bila nekaj časa povsem odrezana od interneta, še pred tem pa je bila povezava tako slaba, da je vsako stran odpiralo celo večnost, pa me je minilo potrpljenje. Sedaj vse deluje, tako da komaj dohajam. No pa smo pri naših problemih. Naš Nejc je sedaj že pravi korenjak star 1,5 let. Šiba okrog, da ga komaj ujamemo, ampak problem je v tem, da samo v zaprtem prostoru. Ko ga prinesem ven in postavim na tla, začne tako hudo jokat, kot da ga pol manjka. Seveda si lahko predstavljate tak sprehod. Imam kmalu roke pri kolenih, pa vse me boli in me mine volja, da bi hodila ven. Sicer je v vrtcu, kjer se ima fino in ni nobenih problemov. Ali se je komu dogajalo kaj podobnega. Kaj naj naredim? Ali naj ga kar pustim, da joka? Drugi problem pa je postalo kopanje. Kar lepega dne se otrok odloči, da pa njemu to več ni všeč in sedaj vsak dan grozen jok pri kopanju. Pred tem je pa tako norel, da je bila vedno cela kopalnica zalita. Nikoli se ni nič zgodilo, da bi se prestrašil, vedno ista temperatura prostora in vode. Jaz sem že čisto obupana. Se pa odpravljamo na dopust v toplice in me je groza, kako bo če bo v bazenu tak jok. Prosim za vaša mnenja, izkušnje, karkoli. Lep dan, pa čimmanj kidanja in čimveč zimskih radosti.
|
|
|
|