|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darila v službi?
28.12.2005 22:29:11   
Anonimen
Si jih za praznike dajete med seboj? Kakšna pa? Se obdarujete vsi ali samo določeni?

Jaz sem bila danes prav presenečena, ker nam je ena od sodelavk prinesla kuverto. Dva tedna, odkar sem rodila, so zbirali denar - kot praznično darilo in kot darilo ob rojstvu. Tako vneto so zbirali, da so ga skoraj pozabili prinesti...
Ni ravno vsota, da bi človek od nje obogatel, seveda, ampak je bilo pa res popolnoma nepričakovano presenečenje.
Kakor znajo biti na trenutke sitni, sem pa prav vesela, da imam v bistvu pa le fajn sodelavce...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darila v službi?
28.12.2005 22:40:40   
muki1
Nam je letos dal darilo direktor.
Božičnico, kot še nikoli user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2005 23:02:17   
lelaval
Ja Keresa, mi smo tudi tako zbirali, ko je je sodelavka leto dni pred mano rodila. Dali smo ji denar in še nekaj kupili. Ko pa sem jaz rodila, pa sem dobila le telegram. user posted image  Vsaj veš, koliko si vreden. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2005 23:23:00   
Gina
En del kolektiva zbere za darilo ob rojstvu (v vrednosti cca 5.000.- do 10.000.-) - ampak samo v primeru, da povabiš sodelavke domov, šef da pa samo za telegramuser posted image user posted image  

Sindikat za nekatere da darilo, za druge pa ne. jaz nisem nikoli nič dobila od sindikata.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.12.2005 23:39:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 23:42:00   
tanikaa
božičnicauser posted image user posted image user posted image  zakaj ni božič vsaj 2x na letouser posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2005 23:46:30   
snorlax
Nikoli v 12 letih, kolikor delam v tej službi, nismo dobili nobenih novoletnih daril in nobene božičnice, pa delam v javni upravi (ki je mimogrede toliko popljuvana, koliko se tam deli vsega).

Mož dela pa v spufani, zapufani firmi, pa jim organizira sindikat zabavo + darila + mala božičnica.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2005 6:30:17   
Primoza
Osebna, s tistimi ki se toliko poznamo da si jih lahko podarimo. Teh pa ni veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2005 8:08:23   
*zvezdica*
letos daril nismo dobili(nas je kao preveč in šef ni imel ideje kaj nam kupit...je rekel, da nas bo peljal spomladi na izlet....pa bo sigurno pozabil). Glede božičnice...sem pa jezna ko pes.....jo je sicer dal (bolj simbolične zneske kot ne, pa še to vsakemu drugačnega)...ampak ne vsem...recimo mene je izpustil (baje ker sem noseča)......matr sem bla razp....vsi imamo božič, praznike...vsak rad nekaj dobi....ne more določenih kar spustit...al vsem al pa nobenmu....saj to ni nagrada za uspešnost, pač pa božičnico. mah, rajš ne razmišljam spet o tem...si bom samo dan uničla!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2005 9:38:50   
marty5
Pri nas se tud zbira - za rojstne dneve in dogodke kot so rojstva, diplome.....Zbrane vsote so okrog 10.000, tako da je za eno lušno darilce user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2005 9:51:30   
tejčica
Mi smo od podjetja dobili lepo božičnico in standardna novoletna darila.

S sodelavci se med seboj načeloma ne obdarujemo. Sem pa jaz letos napekla ogromno piškotov (sem bila z malo 2 tedna na bolniški in sem imela časa oh in sploh) in sem jim pripravila paketke s piškoti in čokoladicami.

Za rojstne dneve se ne obdarujemo, gremo samo na pijačo. Izjema pa so okrogle obletnice. Ravno sedaj se ubadamo kaj kupiti sodelavcu za 50 let.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2005 10:29:58   
metka
Mene so lani,ko sem rodila, sodelavke prav lepo presenetile user posted image . Za mojo "mišo" so kupile par prav "cortkanih" stvari. Pa od nekaterih sploh ne bi pričakovala. Drugače ni bilo ponavadi nobenega obdarovanja med sodelavci. Še bolj pa me je presenetil direktor s telegramom in darilcem za malo, meni pa je namenil (tako kot vsem zaposlenim) darilni bon za kozmetiko, ki jo prodajajo. Pa sploh nisem pričakovala. Žal se mi je pogodba iztekla med porodniško in zdaj sem na lovu za novo zaposlitev.
LP

< Sporočilo je popravil metka -- 29.12.2005 10:31:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2005 10:49:45   
kajča
mi smo na novoletni zabavi v službi dobili darilo (tako lepo kapo, dežnik, šampanjc in medico) pa kar konkretno božičnico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2005 10:54:48   
Reja
Mi se v službi med sabo ne obdarujemo. Verjetno se tisti, ki so med seboj družinski prijatelji, vendar tega ne počnejo v službi.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2005 11:00:36   
Anonimen
mi se nič ne obdarujemo. direktor edin vsakmu prnese eno gorenjko čokolado - tamalo seveda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.12.2005 12:22:29   
sezam
Pri nas je pa tko:
- za božič dobimo božičnico + od direktorja knjigo in vizitko (smo pač založba) + letos od šefice kozarček meda z leseno žličko
- ob rojstvu otroka pošljemo vsaki telegram + kasneje obisk na domu, kjer ji nesemo še darilo (meni so prinesle nekaj oblačil + denar za avtosedež) 
- ob rojstnih dnevih pa se obdarujemo s sodelavkami v sobi (4), za ostale pa le ob okroglih obletnicah

V kolektivu nas je prej bilo 24, od lani pa 18 (upokojitve, pa brez novih zaposlitevuser posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 29.12.2005 12:23:35 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.12.2005 12:45:53   
anckabancka
Delam v vrtcu, kjer so se letos res izkazali. Vse (tudi tiste, ki smo na porodniški user posted image ) smo dobile dve veliki vreči, v katerih je bilo: dobre 3 kg pršuta, šunka, potica, 2 koluta sira, 2 domači suhi salami, velik kozarec oliv, 2 majhna kozarca šampinjonov, mandarine, 3 brisače Svilanit, 5 servetov za posodo brisat... Pa verjetno sem še kaj pozabila.

Res sem bila presenečana nad "božičnico". Sicer ni denar, ampak je pa darilo zelo uporabno. Se filamo s pršutom in ostalimi dobrotsmi, da je veselje.  user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2005 8:12:55   
Iren@
Pri nas smo bile vesele no novoletne stimulacije pri plači.
Sodelavke smo šle trikrat na vročo čokolado in triurni klepet. Podarile smo si: magnetke iz das mase, dvd-ji za naše mulčke ter ta velke skodelice, z željo da bi še nekaj časa delale ter kofetkale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?