sarazan -> RE: nujno-KOLIKŠNA vrednost darila za na poroko??? (29.12.2005 14:26:29)
|
Živjo! Moj primer: Ker sva imela urejeno stanovanje in gospodinjstvo že pred poroko, si nisva želela materialnih daril, ampak sva svate prosila, da nama dajo denar, če želijo kaj podariti, sicer pa bova najbolj vesela, da sploh pridejo na najino poroko. IN RESNO SVA MISLILA. Po poročnem dnevu sva z veseljem ugotovila, da je večina najinih gostov upoštevala najino željo in nama poleg čestitke podarila denar. Ko sva odpirala kuverte, nisva štela denarja, ampak sva ga dajala na kupček in šele na koncu vse preštela. Tako še do danes ne vem, koliko denarja nama je kdo dal in mi to tudi ni pomembno. Verjamem, da je vsak dal toliko, kot je mislil, da mora oziroma, da lahko. Tvoje darilo je dovolj bogato, zato ga le zavij in v čestitko napiši kaj od srca, pa tudi, če se ne rima. Midva sva imela na poroki eno tako prazno knjigico, v katero so svati lahko napisali svoje misli in želje za mladoporočenca. Včasih jo vzamem v roke in prebiram, kaj so napisali. Te besede so mi zlata vredne in velikokrat se mi orosijo solze prav zaradi njih.
|
|
|
|