tasha23
|
Živijo punce, malo sem prebirala zadnje novice in opazila, da ns je kar nekaj, na katere je božiček pozabil , no saj bo, boste vidle. Ta mesec pa se mi je kar nekaj čudnega zgodilo, pa me zanima, če se je kdaj tudi kateri od vas: Takoj po ovulaciji so se začele slabosti (krči v spodnje delu trebuha, bruhuhu, otečene - boleče prsi...), ki so trajale vse do nepričakovane . Najprej sem pomislila na virizo in šla k zdravniku, katera mi je potrdila, da je z mano vse OK, nato sem imela pregled pri G, kateri, je tudi potrdil, da je vse OK, da pa je prezgodaj da bi lahko kaj odkrili . Nato pa se ta grdoba pojavi celo en dan prej[sm=smiley34.gif" border=0>. Saj ni to tak problem; problem je v temu, da ponavadi trpim ko in moram vzeti ketonal forte, da lahko spolh vstanem, tokrat pa nič, nobenih slabosti, nobenih bolečin, nič od nič. A teklo je iz mene tako, da sem porabla cel paket vložkov. In ker nisem čutila niti tega, sem se znašla lepo vsa umazana . Še dobro, da sem bila doma. Saj ponavadi ko se mi vlije začutim, a tokrat nič. UFF, cel mesec oh in sploh, med LP Nataša