Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Se mi je malo čudno zdelo, kaj je s tabo, da si napisal tak naslov (neznačilno zate, Joe, po moje nisi nagnjen k pretiravanju), ampak zdaj, ko sem prebrala, ti povem, da je upravičeno.
Po moje bo to največja atijeva lubica vseh časov.
Čestitke in držim pesti, da se tistih 90% spremeni v 100%.
Hej, Viv, punci bo ime Ana! (Ne, Tisa; po madžarski reki, ki je Jančiki zelo všeč. Nisem je še videl in tudi to ima svoj čar, nekoč pa jo bom.)
Snorlax, zelo sem nagnjen k pretiravanju. Pač le pri nekaj rečeh, tako kot večina ljudi. Npr. pri optimističnih ocenah, koliko lahko naredim v treh dneh. Ker imam perfekcionistične zahteve, srednjo pamet in hitro zaidem v nepomembne podrobnosti in v druge teme, se zmotim za faktor 7.