Anonimen -> RE: Roditi ali splaviti??? (28.12.2005 11:52:32)
|
no glede denarja- jaz sicer bi obdržala otroka v njenem primeru, ker mi to ni važno, saj pravim enako kot ve, če je bilo za tri, bo še za štiri. Včeraj pa pač nisem vedela, kake razmere imajo pri njih, ker nisem dobro razumela pisma. Hočem povedati samo to - zgodi se, da je tisti zadnji otrok potem staršem odveč, veliko je takih primerov, jaz sem imela v srednji sošolca, ki je točno vedel, da ni bil načrtovan in kako je staršem v breme (pa niso bili revni), enako sem se počutila sama, ko mi je babica zabila isto, da nisem bila načrtovana. Starši za mojo veliko mlajšo sestro imajo denar (čeprav ga ni veliko pri hiši), zame ga ni in skoz poslušam jamranje, da mi ne morejo dati, pa svojih dohodkov nimam in še študiram in delam samo občasno. Hočem samo povedati, da to slednje bolj boli, pa v bistvu že nima več veze s prvo anonimno in je že druga zgodba. Meni otroci pomenijo veliko. Enako sem rekla njej, naj naredi, kakor ji vest poreče. Jaz bi otroka obdržala in zanjo menim, da se je odločila prav. Bravo!
|
|
|
|