|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miastenija gravis in nosečnost
27.12.2005 12:28:22   
planinc1978
Živjo vsem,

Sem  14 t srečna user posted image , imam pa tud za bolezen imenovano miastenija gravis- živčno mišična bolezen, ko slabijo mišice. Zanima me, a je katera takšna tud na tem forumu?

Namreč G mi je rekla, da je možno imeti po koncu nosečnost, oz.po porodi t.i. miastenični šok. Zanima me vse v zvezi stem.

Za mnenja, odgovore že v naprej hvala,user posted image

LP, Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miastenija gravis in nosečnost
27.12.2005 13:02:15   
lenika
Poglej na privat sporočila, sem ti pisala.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2009 11:34:37   
LanaG
Sicer vidim, da je tema že precej stara, ampak bi bila vseeno izredno hvaležna za kakršnekoli informacije.

Tudi jaz imam namreč Miastenijo, sicer sem v dobrem stanju, ob Mestinonu in normalnem naporu skorajda brez težav, sem pa v 23 tednu. Zanimajo me predvsem izkušnje s porodom. Moja nevrologinja me je seznanila z vsemi mogočimi "pripetljaji", vendar me vseeno zanimajo izkušnje iz prve roke.

Ali je mogoče katera imela Epiduralno? Kolikor sem prebirala različno literaturo, ni nekih podatkov, da bi bilo slabo, nekje sem celo zasledila, da se priporoča, ker se s tem zmanjša napor?! Moja nevrologinja, je sicer rekla, da nekih ovir ni, vendar ob upoštevanju dejstva, da ti dajo primerna zdravila in te ne predozirajo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2010 16:36:14   
Mely83
Pozdravljene ;)

Jaz imam tudi miastenijo gravis priblizno 15 let. In mi ob mestinonu 3X na dan kar ratuje. Jaz sem noseca sele 9 tednov in bi tudi rada vedela kako kaj poteka use to in ali so vas tudi napotili v Lj, da se tam vodite in tako naprej ;)

Hvala za kakrsnekoli informacije.

Lepo se mejte ;)

(odgovor članu LanaG)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?