otroška soba (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


corfu -> otroška soba (27.12.2005 10:49:00)

Živijo!

Drugo leto spomladi se selimo in tamal dobi novo sobo in seveda novo pohištvo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Tako, da bo spal v svoji sobi. Mož se navdušuje nad pogradom, pod katerim, bi bila pa omara za oblačila, predalniki ali igrače, knjigice, pač njegove stvari. Sine bo star leto pa pol, bojim se, da bi padel, a je katera dala tako majhnega na pograd, kakšne so vaše izkušnje in predlogi, mnenja.

p.s V album sem nalepila par slikic, ampak midva bi imela pod posteljo omaro ali poličke za igračke in ne mize.




Anonimen -> RE: otroška soba (27.12.2005 10:51:27)

Pri nas je bilo sicer drugače, ampak po mojem mnenju je pri letu in pol še premajhen, da bi spal na pogradu. Če je že na tem, da kupite takšno otroško sobo, jo dajte, saj bo pograd za kasneje (večina ga im arada, sploh pa, če je spodaj "hišica"), kljub temu pa zraven imejte zaenkrat še eno posteljico, ki je "pri tleh". Le to še vedno lahko kasneje umaknete.




Gina -> RE: otroška soba (27.12.2005 11:14:41)

Pri nas imamo vse tri možnosti, nizka postelja, pograd v višini metra, in visok pograd. Mali je star leto in pol, pa ni šanse, da bi ga dala tja. Čez leto ali raje dve ga bom dala na srednje visok pograd z visoko ograjo, da dol ne pade - saj takega si najbrž mislila - naš ima spodaj predalnike. Na visok pograd pa ne pride pred 6. letom.




corfu -> RE: otroška soba (27.12.2005 11:41:22)

Hvala, punce, jaz sem tudi za najnižjo možno obliko ležišča, razen predalnikov pod posteljo.




Stran: [1]