piščanc -> Piščanc (27.12.2005 0:48:40)
|
eto, danes sem se pa še jaz odločila, da malo razmišljam. najprej sem mislila, da je to brezveze, ker itak je že dovolj postov na rr-ju, ampak trenutno je tole najbolj zanimiv del rr-ja - BRAVO KERENSA!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] danes bo najbrž najbolj obširno, ampak se mi ravno da. z novim letom grem v službo, groza!! tako sem si želela stran, pa rekla sem da bom letos dokončala diplomo in našla drugo služo - pa nič. nazaj grem, štirje sodelavci so že odšli v tem letu, ko me ni bilo. diploma je sicer malo dlje, ampka še ni na koncu. šefica me je pa ful vesela, me prav zanima koliko časa jo bo to držalo. sploh ne vem, kaj naj pričakujem, vem da bo težko, dva otroka, mali še en mesec ne bo v vrtcu, tjaša tudi zahteva svoje...mislim, da se bom na začetku raztrgala. pol bo pa šlo, kot pač mora iti. zdaj imam nove načrte in upam da se mi izpolnejo. nujno se morava preseliti naslednje leto, tehle 48m2 je premalo!! pa če se lubi na glavo postavi, njemu je že OK, jaz pa popizdevam. on je celo življenje živel na 48m2, jaz pa v ogromni hiši. resnično nisem navajena, da je vse tok stisnjeno. prav žene me ven, da malo zadiham. dokler se to ne uredi bom tudi jezna na starše - mislim da se nista mogla odpovedati svoji svobodi niti za tistih 100m2, imata jih pa 300m2. od mami spalnica je velika kot moje celo stanovanje, pa sploh ne spita skupaj!! včasih sem tok jezna nanju, ampak vse je za nekaj dobro. lubijevi sorodniki so tud zgodba zase, ampak to naj sam porihta. je pa škoda nečakinje - 23 let stara, pa skoz hujša. tipičen primer anoreksije bi rekla jaz, čeprav ni ne vem kolk suha, vsaj oblečena ne, ko gledam bolj od daleč. v vsem se prilagaja staršem, jih uboga in seveda je zato zlata punčka, samo jesti noče oz. je na vodi cele dneve. je enkrat na dan in to čokolešnik. nič čudnega, da potem ni nobenega veselja v njej. škoda zanjo. res. tudi zdravje jo počasi zapušča, ampak se raje smili sama sebi, mogoče pa kdaj odraste. njena 4 leta mlajša sestra pa čisto nasprotje - odločno zagovarja svoja dejanja, igriva, nasmejana. seveda se s starši ne razume najbolj, ampak točno ve, da se jima ne bo uklonila. vzgoja je težka stvar mališan je danes zvečer bruhal. tečen je bil že od malice naprej, pa sem ga dala prej spat - ko se že podojiva pa pobruha mene in sebe. seveda je pobruhal edino spalno vrečo. malo čudno je gledal, kaj se to dogaja, potem sva se šla kar skupaj kopat, ker sva bila oba pobruhana. in glej ga po tem se je čisto mirno igral do desetih - revež kako ga je moralo ščipati. danes pričakujem težko noč, jedel je bolj malo, bruhal, ... pa sploh ne vem zakaj, no sumim mlečne izdelke, ker je jedel skuto s sadjem, ampak alergije baje nima. mah, šit. pa jo je že parkrat jedel in je bilo vse OK, še zelo rad jo ima. alergologinja je rekla, da ni nobenih zadržkov glede uživanja mleka in mlečnih izdelkov, ja seveda. skrbi me kako bo v vrtcu, dokazane alergije nima, jaz pa tudi tavam bolj kot ne v temi. mogoče so pa krivi obiski in premetavanje, bomo videli jutri, vsekakor sva na dieti. tiste najstnice v lipi so me čisto iz tira vrgle. najhuje je, ker so umrle vsem na očeh. sej ne vem, ali sem si izoblikovala pravilno sliko, ampak groza me je pa še vedno. takole si jaz predstavljam - punce so se napile (ali kaj drugega) in varnostnik jih je vrgel ven brez bund, da bi se skulirale - obležale so pijane na tleh pred vhodom, tam zmrzovale in se najbrž tudi zastrupile z alkoholom - do tukaj ni nihče pomagal. ko je ograja popustila so jih pa še pomendrali in rezultat je tukaj. najbolj groza me je tega, da jim ni nihče pomagal, dokler ni bilo prepozno tole bo za danes dovolj
|
|
|
|