Paparica - čebula (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Anonimen -> Paparica - čebula (26.12.2005 20:39:00)

Veliko receptov iz Paparice že za otročke od 6. meseca dalje vsebuje čebulo - npr. na olivnem olju prepražimo čebulo....itd.
Moj mali ima 6 mesecev in par dni, pa se mi zdi to nekako zgodaj. Ali ste ve svojim malčkom v tem obdobju resnično že dale vse to, kar piše v Paparici?

lelaval -> RE: Paparica - čebula (26.12.2005 21:03:40)

A mi lahko poveš kje najdem to Papario?  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Že večkrat sem zasledila, da pišete o njej, zdaj pa bi tudi jaz rada "pokukala" not, ker sva ravno na začetku dodajanja. Sem tipičen primer, da se človek uči celo življenje, saj je to moj tretji otrok, pa prvič slišim za Paparico. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anonimen -> RE: Paparica - čebula (26.12.2005 21:06:42)

lelaval, poglej zgoraj na tem forumu (uvajanje goste prehrane) obvestilo od wahoo.
Jaz sem poslala zasebno sporočilo Maxici in ona mi je prijazno poslala Paparico na moj e-mail.

Suzi* -> RE: Paparica - čebula (26.12.2005 23:07:38)

Jaz sem pri 6m šele začela uvajat gosto hrano, tako da smo imeli mi 2m zamika, pa še kakšne zadeve nisem dala. Glede čebule...jaz sem mu najprej prepražila na poru in pikici olivnega olja pri kakšnih 8m, sedaj pa tudi na čebuli.

April -> RE: Paparica - čebula (27.12.2005 7:40:23)

Jaz sem Paparico kupila v trgovini. Videla pa sem jo tudi v Babycentru.

Marogica -> RE: Paparica - čebula (27.12.2005 8:14:20)

Jaz mu hrane v tej starosti še nisem pripravljala na čebuli. Raje sem vzela por, ki je "nežnejši". Čebula je prišla k nam na jedilnik nekje okrog 8. meseca.

Anonimen -> RE: Paparica - čebula (27.12.2005 10:30:32)

Ne, resnično ne. In resnično take in podobne hrane ne bom dajala še dolgo, glede na to, da tudi mi že zdavnaj več ne jemo tako. Ker me ne bo nihče prepričal, da ima na olju pocvrta čebula, zabela z moko ali celo z mastjo in druge podobne zadevščine, prehransko vrednost in kakršenkoli pozitiven vpliv na zdravje otrok in celo odraslih.

Barči78 -> RE: Paparica - čebula (28.12.2005 20:34:20)

Jaz sem ji že kar nekajkrat pripravila kosilo po receptu iz paparice, malo žličko olivnega olja, malo čebulice, krompir + zelenjava, edino grah sem izpustila. Pa ni bilo nobene reakcije.

Stran: [1]