Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 26.12.2005 20:50:11
|
|
|
|
Annny
|
Strošek za vato in vlažilne robčke se mi ne zdi tolikšen, da bi komplicirala s pripravo 'domačih vlažilnih robčkov'. IZVIRNO SPOROČILO: Seven Na racmanovi strani sem zasledila, da se da cisto komot pripraviti tudi pralne krpice, ki jih imas zlozene v vnaprej pripravljeni tekocini, ki je odisavljena s kaksno kapljico olja sivke. A je katera to preizkusila? Itak perem belo in za tistih par krpic sploh nebi bilo problema..Pa manj stroskov..
|
|
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 26.12.2005 21:27:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Seven, jaz sem si posodico z vodo prinesla na previjalno. Vsakič svežo, toplo vodo. Dokler dete ne maha veliko okoli, to gre. Potem smo pa itak na umivalnik prešaltali.
|
|
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 26.12.2005 22:18:15
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem oba od novorojenčka dalje umivala z robčki Pampers,pa ni bilo nobenega problema.Edino takrat,ko je bila ritka vneta,sem umila z vodo in posušila na zraku.
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 26.12.2005 22:28:34
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem preveč komot in že od začetka uporabljam robčke Pampers sensitive - nikoli nobenih težav!
|
|
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 26.12.2005 22:37:44
|
|
|
|
valči
|
Jaz kombiniram med otroškimi robčki in toplo vodo.Oba otroka sem največkrat umivala z vato,ali tetra krpicami. Seven,meni ta ideja ni vseč,ker ta tekočina bo vedno hladna in bo Emo zeblo,saj ni tak problem it v kpalnico,nalit tople vode in rito umit Jaz to že tri leta počnem in se še nisem naveličala,če pa se ti to dopade,probaj,boš videla kako in kaj bo.
|
|
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 26.12.2005 23:11:25
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz sem komot in imam že od začetka za oba Pampers robčke. hito in čisto
|
|
RE: Pralne krpice vs. robcki (nega ritke) 27.12.2005 0:48:00
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven Ce hocem mocit krpice, moram skoz v kopalnico laufat. Zdi se mi fino, da bi imela bombazne krpice poleg previjalne, isto kot tiste za enkratno uporabo. Mi smo imeli plasticno posodo za vodo zraven mize na kateri smo previjali in smo pred vsakim previjanjem prinesli toplo vodo, ceprav vsak vecer kopamo malega. Tudi sebe umivamo z vodo, a ne s parfumiranimi robcki. Robcki so bili aktualni ( se vedno so, ceprav cedalje manj) samo ce smo bili odzunaj. Trenutno je aktualen bide.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?