urška -> RE: Umetno mleko v hladilniku? (27.12.2005 22:55:41)
|
jaz sem si nočne obroke vedno vnaprej pripravljala in jih imela v hladilniku. na škatli sicer piše, da jih pripravljaš sproti, ampak so mi med drugim tako svetovali tudi v lekarni. no in potem se mi enkrat comformil "sesri." s tem da je stal v hladilniku mogoče kakšni dve uri. pa še tko, da je bila usedlina na vrhu, voda oz. redka takočina pa spodaj. in se mi je čudno zdelo, ker mi je včasih ful dolgo zdržal, zdej pa ne. pa probam še enkrat pa ga pustim in se isto naredi. in kličem brezplačno telefonsko številko od milupe oz. kolinske (tisto, ki se začne z 080) in povem kaj in kako. in me ženska na telefonu totalno napizdi, da če ne znam brat navodil in da na škatli točno piše in da imaš mleko lahko v hladilniku max. pol ure. pa sem ji rekla da so mi tako svetovali tudi v lekarnah, kjer prodajajo njihove izdelke in da očitno nimajo usklajenih navodil. seveda je rekla da to pa že ne more bit res. in da nisem edina, ki mora ponoči vstajat in na kratko, da sem sploh najslabša mama, ker dajem otroku tako hrano. in da z mlekom niti pod razno ne more nič bit narobe. u glavnem mi je tako slabo vest naredila in hvala bogu da se je mali začel kmalu po tistem samo enkrat na noč zbujat tko da ne blo več panike.... sem pa potem naredila isti poskus še nekajkrat z novo škatlo, pa se mi ni to nikoli več naredilo. nisem načeloma potem več kupovala nič od milupe, če pa že potem pa samo v avstriji ali pa v millerju. pa še to: mleko (milumil v plastenkah), ki ga kupiš v millerju in je že pripravljeno je ponavadi od 10 meseca naprej. Milupino v tetrapaku pa od enega leta. pokliči na tisto telefonsko številko pa ti bojo "pomagali"
|
|
|
|