Anonimen -> RE: Kašelj - kolk časa je še "normalno" (26.12.2005 19:46:31)
|
Dajte otročkom čez noč pod posteljico posodo z vrelimi kamilicami, naj bo čimveč kamilične pare. To resnično zelo pomaga, tudi pediatri tako svetujejo. Moja nečakinja je tudi imela kao kronični bronhitis, pa te pumpice z raznoraznimi zdravili, pa na kliniko so morali hoditi kar pogosto kapaciteto pljučk merit, pa doma so imeli aparat za merit in so morali grafe risat. Delali so ji tudi preiskave znoja, kaj naj bi tiočno s tem ugotovili, sem že pozabila, tudi nekaj v zvezi s pljuči, seveda. Torej res eden hujših primerov. In so počeli čisto vse po pravilih, kakor so zdravniki naročili. Nobenega rezultata, samo da se je zunaj začela jesen, je bil kašelj tu. Dokler ni sestra enkrat srečala bivše sosede in ji začela praviti o tem. Ona ji je rekla, da so pri njih imeli isto sranje in da so začeli inhalirati kamilice ter da imajo od takrat naprej mior. Tudi moja sestra je to poskusila in - glej ga čuda - tudi njihova punčka je od takrat naprej čisto zdrava, sploh več ni kašljala. Zato res, punce, kamilice so ZAKON.
|
|
|
|