bobek05 -> RE: Čaj iz malinovih listov (22.12.2005 20:07:03)
|
Saj ravno v tem je finta... Ne moreš vedet če res pomaga ali ne. Ene ženske so ful hitro odprte pa čaja niso pile, druge ga pa pijejo vsaj mesec dni, pa nula. Pa tudi tiste, ki so ga pile in so se odpirale relativno hitro, ne morejo rečt, da je na to vplival čaj... Meni so v zeliščni lekarni rekli, da ga baje tudi v šoli za starše priporočajo, pa tega nisem slišala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Sem ga pa začela pit kak mesec pred PDP, na koncu pa rodila s CR zaradi medenične vstave. Mi je porodničar rekel, da bi vejetno v nekaj dneh rodila (CR sem imela 17 dni pred PDP), ker se je "spodaj že vse pripravljalo" - vidiš, pa tudi ne vem če je to res in ali bi zaradi čaja bila kar naenkrat odprta.... To ti je isto z Weledinim oljem za mazanje presredka - ene pravijo da ful pomaga, ene pa da nič... (da se pač ne raztrgajo). Jaz sem se 1x namazala, pa sem dobila ful neko reakcijo (ne vem na kaj), potem pa se več nisem mazala... Vse je od ženske do ženske odvisno...
|
|
|
|